Aquaworld-ben sokan vannak mostanában?
Sziasztok! Járt valaki közületek az Aquaworld-ben az újranyitás óta? Sokan voltak? Többen vagy kevesebben, mint a koronavírus előtt? Mennyire van sorban állás, tömeg?
Azt is írjátok meg légyszi, hogy hétvégén vagy hétköznap voltatok.
Köszi.
Miért egyértelmű?
Hallottunk olyat, hogy drámaian csökkent volna strandok, nagy fürdők forgalma? Nem (a szálloda más tészta, de nem az érdekli a kérdezőt). Ehelyett pl az Aquaworld is rendezvényeket tart(ott), többek között a Strandok Éjszakáját. Nyilván megérné nekik, ha kevesen járnának...
Még egyszer mondom, nekem nem azzal van a bajom, ha valaki kérdez, hanem ha nekiáll kötekedni azzal, aki rászánja az időt a válaszra.
Köszönöm a kérdésre válaszolók kommentjeit!
Clorox! Teljesen igazad van abban, hogy télen kell menni! Idáig én is csak ősz és tavasz közt voltam ott. Olyankor alig vannak, főleg hétközben.
Nem szeretem a nyári nagy tömegeket. Ezek szerint ezen a korona se változtatott idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!