Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Aquaworld-ben sokan vannak...

Aquaworld-ben sokan vannak mostanában?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Járt valaki közületek az Aquaworld-ben az újranyitás óta? Sokan voltak? Többen vagy kevesebben, mint a koronavírus előtt? Mennyire van sorban állás, tömeg?

Azt is írjátok meg légyszi, hogy hétvégén vagy hétköznap voltatok.

Köszi.

2020. aug. 12. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
10. Nem jó érv, hogy a "vírust ne hozd fel". Miért ilyen egyértelmű ez? Pláne annak, aki az utóbii időben nem járt ott?
2020. aug. 13. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Miért egyértelmű?

Hallottunk olyat, hogy drámaian csökkent volna strandok, nagy fürdők forgalma? Nem (a szálloda más tészta, de nem az érdekli a kérdezőt). Ehelyett pl az Aquaworld is rendezvényeket tart(ott), többek között a Strandok Éjszakáját. Nyilván megérné nekik, ha kevesen járnának...

Még egyszer mondom, nekem nem azzal van a bajom, ha valaki kérdez, hanem ha nekiáll kötekedni azzal, aki rászánja az időt a válaszra.

2020. aug. 13. 14:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdésre válaszolók kommentjeit!

Clorox! Teljesen igazad van abban, hogy télen kell menni! Idáig én is csak ősz és tavasz közt voltam ott. Olyankor alig vannak, főleg hétközben.

Nem szeretem a nyári nagy tömegeket. Ezek szerint ezen a korona se változtatott idén.

2020. aug. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!