Ha megújítottam a jogosítványomat, akkor hova kell érte menni, ha elkészült?
Figyelt kérdés
Most újítottam meg a jogsim, elöszőr, és még csak a dokinál lettem kész, adott egy papírt, de ez után mi történik?
Küldenek egy papírt, hogy menjek fotózkodni, vagy telefonon hívnak, vagy mi lesz, mit várjak?
2020. aug. 7. 18:42
1/4 anonim válasza:
megvan a papir akkor bemész az önkormányzatba és megmondot mit akarsz, lefotóznak aláirod a papirt aztán kapsz egy ideiglenes jogsit (A4-es papirt) amig az új el nem készül, ha kész akkor kiküldik postán vagy kapsz sms-t hogy mehetsz érte (attól függ hova kéred)
2/4 anonim válasza:
Az orvos által adott igazolással beballagsz a Kormányhivatal Okmányirodájába, sorszámot kérsz jogosítvány megújításához. Ott elkérik az orvosi papírodat, lefotóznak, és adnak egy A/4-es méretű nyomtatott iratot, amely az ideiglenes jogosítványod lesz addig, amíg az új kártya alapú jogosítvány el nem készül. Ha elkészült, SMS-t fognak küldeni, hogy mehetsz átvenni. Ezt ugyanott kell megtenned, tehát az Okmányirodában.
3/4 anonim válasza:
Az orvosi papírral, személyivel, a régi jogsival, bankkártyával a hozzád legközelebb lévő kormányablakba menj. Ott már elmondják mit kell csinálni.
4/4 anonim válasza:
Ahogy írják, még nem vagy kész: neked kell az Okmányirodába bemenni, nem fognak behívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!