A Sümegi várhoz feljutni nehéz?
Figyelt kérdés
7 hónapos terhes vagyok, nem vagyok mozgáskorlátozott, tehát mozgok azért rendesen, de nem vagyok "fitnesz lédi" :D A Veszprémi állatkertet is bejártam 2 hete, semmi extra leülés, vagy ilyesmi :D a kérdés az, hogy meredek-e nagyon, nehéz -e feljutni? Menni fog? :D nem hegymászásra kell gondolni ugye? :D még nem voltam a vár közelében sem, de a képek durvák és a fiúk oda szeretnének menni ...2020. aug. 6. 19:22
1/6 anonim válasza:
Nem egy szuszra kell felmenni, megállsz közben, de szerintem bírni fogod, egyáltalán nem vészes. Főleg, ha az állatkertet is bírtad. (Pár hete írtál ki kérdést róla?)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Oda tudtam, hogy nem lesz gáz, mert ott már sokszor voltam.De a várat még csak autóból láttam ... közel lehet parkolni a várhoz?
2020. aug. 7. 17:32
3/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg terhes volt egyébként az állatkertben, sőt annyi ember, hogy fél km-es sor állt a jegypénztárnál. Egy szőke kismama mindig elhaladt mellettünk, és úgy nézett rám, mintha komolyan legszívesebben megfojtana, de nem tudtam hova tenni a nézést, mert nem csináltam semmi rosszat. A Sümegi várban akarok enni kürtös kalácsot, 2 napja láttam a tv-ben és úgy megkívántam.
2020. aug. 7. 17:43
4/6 anonim válasza:
Van lent a tövében több helyen parkolóhely. Mi egy őszi hétvégén voltunk, akkor találtunk bőven, szerintem ti is fogtok.
Valamint éttermek, egyéb kaja lehetőség is van.
5/6 anonim válasza:
Nem egy vadálló kövek tesó. Nyugi van.
6/6 A kérdező kommentje:
A lovakat is sétáltatták rajtuk, azok is felmentek :D
2020. aug. 11. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!