Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van Magyarországon is Ktown,...

Van Magyarországon is Ktown, Ctown és Jtown, mint az USÁban?

Figyelt kérdés

K-town: Koreai negyed.

J-town: Japán negyed

C-town: Kínai negyed.

Tehát ahol ezek az emberek sokadjával megtalálhatóak, ahol sok ilyen ember él. Vagy félvér.

2020. júl. 28. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bp-en van kínai negyed.
2020. júl. 28. 20:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, majd ellátogatok oda akkor. Merrefele van? :)
2020. júl. 28. 20:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Melyik európai városokban vannak még ázsiai negyedek külföldön? Az usa messze van, de az EU-n belül gyakran utazom és szeretem az ételeiket. Még a laoszi és thai kajákat is. Azokból kevés van itt.
2020. júl. 28. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Van kinai negyed, valahol Kispesten szerintem, de az itteni kinai negyedet ne ugy kepzeld el, mint az ameriakiakat. Egy putri az egesz, foleg raktarepuletekkel van tele, a falakon van nehany kinai firka es ennyi.
2020. júl. 28. 21:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem. És koreai, japán? A kínaiba elmennék egyszer. Kispesten merre van? Konkrétan sehol nem írják, utánanéztem. Lehet egy nagyobb EUs országba kéne menjek, ott lehet van rendes Ctown is. Persze, csak ha útba esik, ezért nem megyek másik országba :)
2020. júl. 29. 02:26
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Koreai es japan biztos, hogy nincs. Nem elnek itt annyian. A kinai valoszinuleg arra van, amerre a Sarkany / Azsia Center (nem tudom, ez ket kulon dolog-e xD), de eselyesnek tartom, hogy tenyleg csak raktarepuletek a plaza miatt. Autobol lattam altalaban, Ferihegy fele tartva. A plazat megnezheted mondjuk, kepen lattam, hogy az elotte levo park egesz szep, meg van valami diszes, tipikus kinai oszlop.
2020. júl. 29. 04:08
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Kőbányan van a budapesti kínai negyed. Monori utca, Jegenye utca környéke.
2020. júl. 29. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Kispest, Pestszentlőrinc nem nyert, ott inkább csak az egy szem Sárkány Center van.

A magyarországi kínai (és más távol-keleti) közösségek főleg Zuglóban és Rákospalota-Pestújhely tájékán laknak, elszórtan, de mégis jól korulirhato földrajzi területen. Gazdasági tevékenységük viszont elsősorban a Kőbányai út teljes hosszában, annak déli oldalán koncentrálódik. A volt Ganz-gyártelep eléggé kaotikus , viszont a Monori utca környéke abszolút kulturált. Ha jó igazi kínai kaját akarsz enni, a Spicy Fish, a Baross tér és Orczy út sarkán lévő kínai büfének látszó étterem, valamint a Wang Mester a legjobbak.

Ezen kívül még kvázi bevándorlónegyed a Népszínház utca környéke is, legalábbis azon a tajekon sok a közel-keleti üzlet és némi afrikai üzleti jelenlét is van.

2020. júl. 29. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Európai városok közül Birminghamban van kínai negyed. Nem túl nagy, de jó kajáldák vannak.

(Biztos van máshol is, én csak itt jártam. És ugye, már nem EU.)

2020. júl. 29. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

A Duna Panda utcájába érdemes elmenni.

Kínai negyed szinte minden nagyvárosban van (London, Amszterdam, Párizs pl).

2020. júl. 29. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!