Minden kötelezettség nélkül beutazhatok Magyarországra?
Figyelt kérdés
Szlovákia ugye a zöld kategóriaba lett sorolva, hasonlóan Magyarországhoz.
Tehát gond nélkül beutazhatok?
2020. júl. 18. 09:32
1/4 anonim válasza:
Azért a magyar törvények betartása továbbra is kötelezettséged marad. De karanténkötelezettséged nincs, viszont eltérő szigorral, de figyelHETik azt, hogy nem más országból (pl. Ukrajnából) léptél-e be Szlovákiába.
2/4 A kérdező kommentje:
Milyen magyar törvények például? maszk viselése?
2020. júl. 18. 09:41
3/4 A kérdező kommentje:
Semmi közöm Ukrajnához,csak Szlovákiában tartózkodtam egész életemben amíg meg nem ismertem a párom, aki Magyarországon lakik.
2020. júl. 18. 09:42
4/4 anonim válasza:
Én 1 veb oldal nevét adom meg ott rengeteg információ van a bal oldali sávban is vannak mondatok és amelyik érdekel arról részletes tájékoztatást írnak. Remélem segíteni fog:
Keresési eredmények
Internetes találatok
Szlovákia - Konzuli Szolgálat
konzuliszolgalat.kormany.hu › europa-utazasi-tanacsok
Az országból Magyarországra történő visszatérésre a következő szabályok ... és a Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatalának honlapján érhetők el: ... az új koronavírusos (COVID-19) megbetegedésekkel kapcsolatban itt található >>.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!