Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova mennétek nyaralni? Gyula...

Hova mennétek nyaralni? Gyula 4 nap vagy Balatonlelle 6nap?

Figyelt kérdés
Debrecenből
2020. júl. 1. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én mindenképp Balatonlellére.
2020. júl. 1. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
+1 Balatonlelle
2020. júl. 1. 22:00
 3/8 anonim válasza:
Balatonlelle
2020. júl. 1. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan egy napokra járok de Gyulára egy nap is bőven elég még úgy is ha Békéscsabával összekötöd. Persze a fürdőben ellehet lenni.

A Balaton környékén azért több a lehetőség. :)

2020. júl. 2. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Balatonlelle, de a strandok nem olyan jók tapasztalataim szerint, mint ahogyan mondják.
2020. júl. 2. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Balatonlelle...

Épp holnap indulunk?

Ki indul még holnap ugyanoda?? 😁😁

2020. júl. 3. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:

*Épp holnap indulunk*

Az nem kérdés volt hanem kijelentés, bocsánat :D

2020. júl. 3. 16:53
 8/8 elistvan ***** válasza:
100%
Négyes nagyon vicces. Négyszer voltam már a nejemmel nyaralni Gyulán és csak ajánlani tudom. A vár a kastély a Ladics ház, Erkel emlékház a Vízúügyi múzeum, a városnéző kivonat a 2 fajta esti városi séta a tourinform szervezésében mind remek program és akkor a Szanazugi hsjókázásról vagy a városnézéssel egybekötött Gyulavári kaszélylátogatástól nem is beszéltem vagy a bentesmúzeumról. Békéscsabán is vannak jó helyek mint a Babaház vagy a Munkácsi múzeum illetve az emlékház. Lőkösháza Bréda kastély meg még egy másik kastély is van 20-30km-en belül. Rengetek a szálláshely nem elszálltak az árak pl az Eminescu utcai Attila ABCben hihetetlen akciók vannak. Szóval 4-5nap simán fürdőzés nélkül is működik. Az ilyen négyes félék csak azért mennek ilyen helyre, hogy elmondhassák, hogy voltak valahol.
2021. jan. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!