Mit csináljak Budapesten kis pénzből, kánikulában?
Menjetek végig a Parlamenttől a 2 -es voillamossal a Duna parton, felmehettek a Várba (nagyon szép a kilátás a városra), Mátyás templom, gyalog le lehet sétálni a Moszkva térre :D (azért is) - na jó, Széll Kálmán térre, Mammut, Fény utcai piac, Margit sziget, Andrássy út, Hősök tere, stb.
Budapesten azért van sok lehetőség... :-)
Azért írtam útközben a Mammutot is. Meg a várban is vannak árnyasabb részek.
Na mindegy...
Sziklakórház a várban.
Izgalmas, és ebben a melegben pont jól jön a hűvös program.
Margitsziget szökőkút :) - már ha üzemel most, nem vagyok már pesti sajnos
Westend tetőkert
Eiffel tér
Kopaszi-gát
7-eshez csatlakozva: pont emiatt nem írtam az Állatkertet sem a Városligetben, mert azért oda sem kevés a belépő (1-es vagyok)
Ja, és a csatangolós napra esetleg vegyetek BKV-s napijegyet (1.650 ft fejenként), ez 2 személyre össz. 3.300 ft, korlátlan utazással vagy 10 db-os gyűjtőjegyet - ezt mindketten használhatjátok, de ennél csak 5 járműre szállhattok fel összesen.
Itt válaszolok a hajós kérdésedre: jelenleg a belvárosi BKV hajójáratok a járványhelyzet miatt nem üzemelnek.
Én is igyekeztem olyan útvonalat írni, ahol ( a 2-es villamos kivételével) viszonylag szabad területen vagytok, így kisebb a fertőzés/fertőződésveszély
És ne feledjétek: a járműveken maszkot kell viselni - szerelkezzetek fel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!