Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Valaki tekerte már úgy körbe...

Valaki tekerte már úgy körbe a Balatont, hogy a nap végén mindig ugyanarra a szállásra ment vissza?

Figyelt kérdés
Ehhez valaki tud útvonalat?

#bicikli #Balaton #körbe tekerés
2020. jún. 21. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan hogy gondolod?
2020. jún. 21. 20:46
 2/10 anonim válasza:
100%
Most nem tudom eldönteni, hogy a kérdésed komoly-e tekintve hogy ez kissé lehetetlen dolog lenne. De mi 4 részre szoktuk szedni a kört, és így 3 éjjel 3 különböző helyen alszunk. Nyilván az északi részeket érdemesebb 3 napra tenni a környék különböző látnivalói és az emelkedős útvonalak miatt. A déli rész könnyebben és gyorsabban végig tekerhető.
2020. jún. 21. 21:12
 3/10 anonim válasza:
100%

Hát szerintem ha egy nap alatt le tudod biciklizni a Tihany-Szántód távot (kb. 130 km)akkor lehet:

Tihanyban szállás, reggel elindulsz Keszthelyen keresztül Szántódra, este Szántódról komppal Tihanyba, alvás, másnap komppal Szántódra, onnan Balatonvilágos fele indulsz Tihanyba

Csak az a baj vele, hogy ehhez 2 nap alatt le kell tolnod az egész távot és elég nagy a különbség a két táv között :/

2020. jún. 21. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Lehet. Egyszer körbetekertem, napkelte után indultam, délután 2-kor már a nyaralóban voltam. 😀
2020. jún. 22. 02:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

(1-es vagyok)

#4: na igen, erre rögtön nem gondoltam... :-D :-D

2020. jún. 22. 09:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy olyan helyen lenne a szállás ahol van kikötő, és mindig olyan helyig mennénk el ahol szinten van, és másnap oda mennénk vissza és folytatnánk tovább
2020. jún. 22. 10:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezt leginkabb a kocsi meg a többi cucc miatt szeretnénk így csinalni
2020. jún. 22. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Megnézted te egyáltalán a hajómenetrendet???? Elárulom, hogy nem fog beleilleni a bicajozós programba!

Messze nincs olyan sűrű hajóforgalom a Balatonon, hogy bármely kikötőből bármelyikbe tudjatok ingázni!

2020. jún. 22. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A kocsit bárhol otthagyhatod.

A cucc meg nem egy nagy csomag... Két-három póló, egy plusz nadrág, meg egy pizsama + neszeszer, törölköző.

Fél napotok rámenne a hajókázásra (ha egyáltalán lehetséges)

2020. jún. 22. 10:17
 10/10 anonim válasza:
57%
En apukam olyat tekerek barmelyik Balatoni szallodaban, hogy nap vegen is ott latsz, ahol reggel lattal utoljara.
2020. jún. 22. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!