Valaki tekerte már úgy körbe a Balatont, hogy a nap végén mindig ugyanarra a szállásra ment vissza?
Hát szerintem ha egy nap alatt le tudod biciklizni a Tihany-Szántód távot (kb. 130 km)akkor lehet:
Tihanyban szállás, reggel elindulsz Keszthelyen keresztül Szántódra, este Szántódról komppal Tihanyba, alvás, másnap komppal Szántódra, onnan Balatonvilágos fele indulsz Tihanyba
Csak az a baj vele, hogy ehhez 2 nap alatt le kell tolnod az egész távot és elég nagy a különbség a két táv között :/
(1-es vagyok)
#4: na igen, erre rögtön nem gondoltam... :-D :-D
Megnézted te egyáltalán a hajómenetrendet???? Elárulom, hogy nem fog beleilleni a bicajozós programba!
Messze nincs olyan sűrű hajóforgalom a Balatonon, hogy bármely kikötőből bármelyikbe tudjatok ingázni!
A kocsit bárhol otthagyhatod.
A cucc meg nem egy nagy csomag... Két-három póló, egy plusz nadrág, meg egy pizsama + neszeszer, törölköző.
Fél napotok rámenne a hajókázásra (ha egyáltalán lehetséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!