Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha amerikai apától vagyok...

Ha amerikai apától vagyok várandós és itt születik a baba, akkor is ugyanarra a hercehurcára kell számítani a gyermek vízumát illetően, ami az enyémnél volt?

Figyelt kérdés
Vagy könnyű vele kiköltözni úgy, hogy az enyém már megvan, illetve az apa is elismeri itthon az apaságot?
2020. ápr. 11. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Engem az erdekelne,te hogyan jutottal ki???
2020. ápr. 11. 15:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, az apuka amerikai.
2020. ápr. 11. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
If you are a U.S. citizen (or non-citizen national) and have a child overseas, you should report their birth at the nearest U.S. embassy or consulate as soon as possible so that a Consular Report of Birth Abroad (CRBA) can be issued as an official record of the child’s claim to U.S. citizenship or nationality.
2020. ápr. 11. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:
De én még nem vagyok se zöld kártyás, se amerikai állampolgár, csak menyassyony vízumom van, amivel mennék ki házasodni és utána a baba is ott születne, tehát ő automatikusan amerikai állampolgár lenne. Csak most a járvány miatt itt ragadtam, tehát a baba is itt fog születni. Szóval nekem van vízum, neki meg nincs.
2020. ápr. 11. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
A gyereknek kulon kel kerni vizumot. Itt a kovetseg tudna legbizhatobb infornaciot adni. Nincs olyan lehetoseg hogy mar USAban szulessen a kicsi? Tudod, akkor automatikusan amerikai allampolgar lenne.
2020. ápr. 12. 01:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs, sajnos. Fentebb írtam, hogy a koronavírus közbeszólt.
2020. ápr. 12. 04:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

ápr. 11. 16:17 mar leirta a valaszt

ha mar megszuletett a baba, apuka ide utazik amint vege a mizerianak es kertek idopontot a nagykovetsegre es egyutt besetaltok intezkedni ( [link] szepen erthetoen le van irva mit kell csinalni.... ha te nem erted, kuldd el apukanak, hogy olvassa el

2020. ápr. 15. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!