A Dera szurdok és Holdvirág árok mennyire telített turistákkal hétvégente? Így hogy ilyen komoly esők vannak mostanság arra van értelme számolni egy ilyen dupla túrával a hét második felében?
Mit jelent a hét második fele? Ha nem hétvégén mész, sehol nincsenek sokan az erdőben.
Amúgy a Holdvirág árokban eddig 3-szor voltam, mindig hétvégén, ott még nem találkoztam nagy tömeggel, igaz utoljára azért voltak páran. A Dera szurdok viszont katasztrófa, ott hétvégente többen tobzódnak, mint egy népszerű sétálóutcán, és nagyrészt nem éppen kulturált kiránduló emberek...
A kérdés hogy mennyire járható ilyenkor.
Mondjuk most próbálom felmérni azt is hogy lehet a Vadálló köveknél kellene kezdeni. Az elején letudni a kemény szakaszt onnan át Dobogókőre. Majd busszal Pilisszentkeresztre és utána az árokhoz. Talán 11 órás hegyre indulással belekellene hogy hogy férjen kb 17-ig. Na de még átgondolom. Viszont jó kis táv lenne letesztelni milyen bottal kirándulni ha már beszereztem egy párat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!