1/15 anonim válasza:
Az is szép hely, de SzegeSzegeden szebb az élet.
3/15 anonim válasza:
Jókainak ez:
"Budapest az ország közepe, Debrecen a magyarság központja"
Biztos jó hely, ha a Tankcsapda nem hajlandó elköltözni onnan.
Én még nem voltam, de a jövő héten az új strand megnyitójára ott leszünk.
5/15 anonim válasza:
Én itt élek. Debrecenben egyre több a külföldi,állandóan építkeznek valahol,más vidéki varosokhoz képest egész sok látnivaló van,sok a jó kajálda.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊😊
2020. jún. 13. 20:06
7/15 anonim válasza:
Debrecenben latnivalo? 😂 egy rakas ner gazdag az van. A tancsapda is csak ingyen el a ner kivaltsagosok modjara.
8/15 anonim válasza:
A Piac tér szép, a Déri Múzeum nagyon jó, az ország egyetlen működő vidámparkja ott van, az állatkert se rossz.
9/15 A kérdező kommentje:
De melyik környéket ajánlanátok ház vétel szempontjából?
2020. jún. 14. 14:45
10/15 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mennyi a pénzed?!
Igazából Debrecenben nincsenek gettók, viszont vannak eszement drága környékek! Mondj egy összeget, és kb. el lehet helyezni a térképen a lehetőségeidet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!