Szilvásvárad Szalajka-völgy mennyi idő alatt megjárható? Jár onnan a vonat most?
Figyelt kérdés
Azt terveztem, hogy holnap a fél 2-es vonattal elmegyek, és a fél 7-essel jövök vissza. Mennyire nagy a forgalom a vonatokon, illetve vannak túrázók ezidőtájt?nov. 24. 01:46
1/4 anonim válasza:
Igen, a fenti tervezett időintervallum alatt megjárható.
A vonatot nézd ki, az aktuális létszámot majd meglátod rajta.
Mivel felkapott hely, biztos lesznek túrázók, de kevesebben, mint egy melegebben napon.
2/4 anonim válasza:
Felmenni vonattal szoktak, visszafelé viszont sétálni. Úgy lehet látni mindent
3/4 anonim válasza:
Én két alkalommal sétáltam "felfelé", a vonat egyáltalán nem volt nagy élmény és horribilisen-irreálisan drága így. Amikor tavasszal megláttam a vonat jelenlegi árát, akkor inkább visszafelé is sétáltam.
4/4 A kérdező kommentje:
3.: Nem a kisvonatra értettem, hanem ami Egerből megy, de még most jutottam el, állandóan halogatom, és már hó sincs :D Egyszer voltam arra még nyáron, és nagyon jó volt úgy vonatozni, hogy az egész kocsiban egyedül voltam, jó kis retro feeling.
dec. 4. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!