Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Csak én sokallom hogy örül az...

Anonimusvarilius kérdése:

Csak én sokallom hogy örül az ember ha már talál szállást 5000 ft/éjjért a Balatonon vagy a Tiszatónál?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintem szomorú hogy lassan egy Horvátországi nyaralás jobban megéri (utazást leszámitva) mint bocsánat a szóért egy kis piszkos tó ahol ráadásul még a legtöbb helyen még belépőt is kell fizetni.

2020. jún. 11. 23:14
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
69%
Önmqgadat győzkodod, kérdező!
2020. jún. 12. 16:13
 22/40 anonim ***** válasza:
47%
A Balaton kb. 2017 táján ugrott fel árban. Addig pl. egy kempingéjszaka 2000 sem volt, azóta meg...
2020. jún. 12. 17:01
 23/40 anonim ***** válasza:
52%
Magyarországon már gyakorlatilag annyiba kerül a nyaralás, mint Nyugaton. Ausztria, vagy a Bodeni-tó sem sokkal drágább már. Emlékszem, 8-10 éve még lehetett 3.000 forint körül szállást foglalni fő/éj áron, ma 10.000 alatt nem igazán van.
2020. jún. 12. 17:20
 24/40 anonim ***** válasza:
91%

22-es vagyok. Na látod, 23-as ezt mondom: 2017 óta kvázi megduplázódott minden ár a környéken... (a fizu nem duplázódik)

Most május végén a megszokott kis helyemen a megszokott dolgaimat ettem, aztán "hozták a számlát és azt hittem, rosszul látok" (KFT megjövendölte hajdan)

2020. jún. 12. 17:33
 25/40 anonim ***** válasza:
52%
Ez a szabadkereskedelem, és turizmus velejárója, hogy az árak egy szintre kerülnek. A sok külföldi turista vitte fel itthon is az árakat. Viszont ha nem jönnek turisták, akkor meg az a baj, hogy nincs idegenforgalom. Szóval így se, úgy se jó ez.
2020. jún. 12. 18:41
 26/40 anonim ***** válasza:
41%
Nekem az a fura, hogy hajlandó vagy belföldért ennyit fizetni.
2020. jún. 12. 19:51
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

A linkelt szobának nincs saját fürdője, az ár meg előszezoni.

A balatoni árakban meg benne van, hogy euróban adják már meg, és emiatt kúszik felfelé évről évre.

Az meg már személyes preferencia, hogy ki melyiket szereti jobban, ebbe szerintem nincs értelme belemenni. Teljesen nyilvánvalóan nem mindenkinek vannak averziói a Balatonnal szemben, és az ő szemükben lehetnek előnyei is (közelebb van, pár napos tartózkodáshoz a tengerig nem érdemes elmenni, amúgy is sziklás meg sünös stb).

Az, hogy a belföldnek olcsóbbnak kell lennie csak mert belföld, nem egy valós érv. Pl egy románnak Magyar- és Horvátország is külföld.

2020. jún. 14. 23:47
 28/40 anonim ***** válasza:
52%
Magyarországon forint van, abban kell fizetni. Vagy euróban adózol? mert ha nem az már adócsalás is.
2020. jún. 15. 07:24
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
28: teljesen legális Magyarországon számlát EUR-ban kiállítani, és az árat EUR-ban elfogadni!
2020. jún. 15. 07:57
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul tudod.

és milyen árfolyamon adózol utána?

2020. jún. 15. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!