Csak én sokallom hogy örül az ember ha már talál szállást 5000 ft/éjjért a Balatonon vagy a Tiszatónál?

22-es vagyok. Na látod, 23-as ezt mondom: 2017 óta kvázi megduplázódott minden ár a környéken... (a fizu nem duplázódik)
Most május végén a megszokott kis helyemen a megszokott dolgaimat ettem, aztán "hozták a számlát és azt hittem, rosszul látok" (KFT megjövendölte hajdan)

A linkelt szobának nincs saját fürdője, az ár meg előszezoni.
A balatoni árakban meg benne van, hogy euróban adják már meg, és emiatt kúszik felfelé évről évre.
Az meg már személyes preferencia, hogy ki melyiket szereti jobban, ebbe szerintem nincs értelme belemenni. Teljesen nyilvánvalóan nem mindenkinek vannak averziói a Balatonnal szemben, és az ő szemükben lehetnek előnyei is (közelebb van, pár napos tartózkodáshoz a tengerig nem érdemes elmenni, amúgy is sziklás meg sünös stb).
Az, hogy a belföldnek olcsóbbnak kell lennie csak mert belföld, nem egy valós érv. Pl egy románnak Magyar- és Horvátország is külföld.

Rosszul tudod.
és milyen árfolyamon adózol utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!