Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit lehet csinálni a Balatonná...

Mit lehet csinálni a Balatonnál? Miért mennek oda az emberek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Még sose voltál? Akkorcitt azcideje,vhogy elmenj és megnézd, mások mit csinálnak!
2020. jún. 7. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

Azért szeretnek odamenni az emberek, mert tudják, ott azt lehet csinálni, amit szeretnek. Sőt, bárhová azért mennek az emberek, mert tudják, ott mit lehet csinálni, és azt ők szeretik.

Aki semmit se szeret vagy tud csinálni, sehová se szeret menni, mindenütt unatkozik.

Egyébként egy rövid felsorolás: fürödni, napozni, pihenni, kikapcsolódni, kirándulni, társas életet élni, szórakozni, és kinek mi kívánatos. Bölcs ember ezeken felül is még sok mindent tud ott, kevésbé bölcs akkor se, ha megmondod neki. Másképp: okos ember mindenütt tud mit csinálni, mindenütt jól érzi magát. És az okosság csökkenésével a lehetőségek is csökkennek.

2020. jún. 7. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Én pl nem vagyok oda a Balcsiért egyátalán. De úgy nagyon a környékért sem. De lehet rajta vitorlázni, lehet benne fürdeni (már aki ráveszi magát). Ha nem a vízre irányult a kérdés akkor ugyanazt, mint bárhol máshol, vagy a saját városodban.
2020. jún. 7. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Azért mennek oda, mert -az országban- ott a legdrágább a lángos.
2020. jún. 7. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Sokmindent lehet ott csinálni,fürdeni,hajókázni,hegyet mászni,várakat látogatni,körbetekerni.
2020. jún. 7. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Gyakorlatilag egy horvát, vagy akár egy görög út ugyanannyiból kijön. Szóval én sem értem, mi ez a Balaton-mánia. Egy nagyon túlárazott hely, szabadstrand is egyre kevesebb van.
2020. jún. 8. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
Ahogy elnézem, itt csupa olyan frusztrált ember van, aki utálja a Balatont. Nem szeretni lehet, na de utálni. Sajnálhatók az ilyen emberek.
2020. jún. 8. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
39%
7: szerintem leginkább a "savanyú szőlő" esete lehet ezeknél...
2020. jún. 8. 11:13
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem sértésből, de elég furcsa kérdés, mivel az itt felsorolt dolgokról szerintem minden magyar tudja, hogy lehet a Balatonnál csinálni:

-Strandolni (nyilván)

-Biciklizni (van bicikliút a Balaton körül, más városokkal is összekötve, pl. Veszprémmel)

-Bort kostolni (Badacsony)

-Bulizni (pl. Siófok, Zamárdi)

-Várost nézni (Tihany, Keszthely, akár Veszprém)

-Várakat megnézni (Szigliget, vagy nem messze Csobánc / Sümeg / Nagyvázony)

-Hajókázni (gyerekek szokták élvezni)

-Horgászni

2020. jún. 8. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én minden évben megyek akár 2-3 ízben is, de mindenképpen szezonon kívül, ugyanis sajnos szezonban az agyvérzés kerülgetett a sok tobzódó turpista miatt. (nekem nem savanyú a szőlő, hanem egyszerűen sok az ember - pl. idióta bringások a jó öreg 71-es úton, amikor mellette ott a bicikliút - Bélatelep-Fonyód közt a közös bicikli és gyalogjárón rámmordul a bicós, hogy tűnjek már arrébb - Bföldvár 7-es főúton félórára megsüketítő motoros suhancok előznek meg, stb.) Szezonon kívül csönd és nyugalom van - és még fürdeni is lehet (máj, vagy szept)
2020. jún. 12. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!