OmniGeo-Internetes turizmuskutatás Ki vett részt benne?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan ember aki az Omnigeo kérdőívét kitöltötte és voucher nevű okmányt kapta kézhez?
Hova mentetek el belőlle üdülni? Hogy használtátok fel?
Részt vettem ebben a kérdőivben én is csak az érdekelt volna hogy ki hogy volt ezzel megelégedve illetve mennyire hasznos dolog ez a csekk amit adnak.
2010. júl. 29. 17:55
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én is próbáltam ide, de a végén rámentem a véglegesítésnél a mégse lehetőségre.
Tudom, hogy itt a válaszokat várod, de én inkább kérdezni szeretnék tőled. Neked a regisztráció után fizetned kellett valamit? Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv: p.l.
2/3 anonim válasza:
Én is kitöltöttem a kérdőívet és pár nap múlva tényleg kiküldték a Vouchert amelyet 3500Ft ért vehettem volna át.Nem voltam otthon és már csak az értesítő levelet kaptam meg.Szerintetek igaz mind az amit leírtak ezzel kapcsolatban?Tényleg csak az útiköltséget kell fizetni? Mert számomra ez elég hihetetlen!
3/3 balazs00xx válasza:
én ma regisztálram, remélem a legjobbakat
:) ha valakinek van tapsztaalat pm ben küljde el lécives
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!