Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A lakókocsikból hová űrítik a...

A lakókocsikból hová űrítik a wct?

Figyelt kérdés
Hová dobják az emberek a tartályból a xart?
2020. máj. 2. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a kempingekben kialakított kefejtőcsonkokon keresztül a csatornába. Persze aki nem mozog vele, annak állandó csatorna vagy szikkasztó csatlakkzása is lehet.
2020. máj. 3. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan benzinkutak, pihenőhelyek, ahol ki lehet üríteni a lakóautók szennyvíztartályát, ezt ott piktogramos táblával is jelölik. Sokan beleöntik az esővízgyűjtő csatornába a parkolókban, máshol kiborítják a természet lágy ölén.
2020. máj. 3. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Olaszba, franciába, spanyolba szinte minden nagyobb parkolóban van ilyen ürítő hely.
2020. máj. 3. 08:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm. Sokszor láttam átalakított furgonokon,hogy a wc mellett kivágták a furgon oldalát,s csináltak rá egy kerek csatlakozót. Akkor ez a wc tartyál leszívó helye.

Hogyan működik egy ilyen szerkezet a pihenőkben? Rárakod a csövet és szív,ennyi?

2020. máj. 3. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én voltam (Csehország, de itthon bérelt kocsival), ott úgy volt, hogy két szennyvíztartály volt, a fürdővizes-mosogatóvizes, meg a WC. Az elsővel csak annyi volt a teendő, hogy egy lefolyó fölé álltunk a kocsival és kinyitottuk a csapot, simán belefolyt. A WC tartalma nem ilyen egyszerű, bár az sem visszataszító mert a benne lévő folyadék feloldotta a "termékeket" és a papírt is. Ez a kocsi úgy működött (biztos van másfajta is), hogy a tartályt ki kellett venni, simán elbírta egy ember mert pici volt, voltak rajta kerekek és lehetett húzni, elvinni egy erre kijelölt WC-szerű lyukhoz, ott kiönteni, és utána öblíteni (mármint ahova kiöntötted, azt "lehúzni"). És ugye ezek a helyek kempingekben meg néhány benzinkúton voltak, ahogy előttem már mondták.

Remélem segítettem:)

2020. máj. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!