Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hány perc/óra alatt érsz be a...

Hány perc/óra alatt érsz be a munkahelyedre?

Figyelt kérdés
2 állásajánlatot kaptam, egyik kevesebbet fizet de csak 25 perc otthonról, másik többet fizet de 50-60 percre van kocsival (mindkettő megtéríti az utazási költséget) . Melyiket választanád? És neked mennyi időbe telik beérni a munkahelyedre?
2020. ápr. 30. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát most ugye a korona alatt eléggé lightos a közlekedés, úgyhogy gyors, 20p.

Amikor rendesen üzemel a város akkor attól függ hányra megyek, ha 8ra kell beérnem akkor az a legforgalmasabb időszak, 40-60 perc simán van, de néha több is. Ha mondjuk 7re megyek, vagy csak 9, fél 10 körül, akkor max fél óra alatt bent vagyok.

Budapest, 2/a kerületből megyek az 5.-be.

Az meg hogy "megtéríti az utazási költséget" nem tudom hogy mit jelent de olyat én még nem láttam hogy azt egy az egyben kifizetnék, ha kocsival jársz. Általában valami nevetséges 9-10 forint / km a "költségtérítés". Ami meg ugye kb egy doboz gyufára elég a hó végén.

2020. ápr. 30. 17:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Ausztriába ingázom Magyarországról. Ők megtérítik.
2020. ápr. 30. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

60 perc nem sok, én is annyit ingázok.

Ha nagyon jó a kocsid és szeretsz vezetni mindenképp vállald el, pláne ha többet is fizetnek,

2020. ápr. 30. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyértelműen azt választanám, amelyik többet fizet.
2020. ápr. 30. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
minden attól függ mennyivel fizet többet a messzebb lévő. mert egy évben már kb. másfél héttel többet ülsz az autóban, illetve a szervizköltség is magasabb. ha így is megéri akkor a több pénzt választanám.
2020. ápr. 30. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Most 0 perc, amúgy meg 40. De 60 perc az simán vállalható, igaz, én inkább tömegközlekedéssel mennèk, akkor van idő másra is. Csak esetedben ez aligha értelmezhető alternatíva.
2020. ápr. 30. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan 45 perc. Nem lenne nagyon messze (max. 8 km) de a metrófelújítások-lezárt állomás-pótlóbuszos szerencsétlenkedés miatt lassú.
2020. máj. 1. 00:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Már 2 hónapja home office, amúgy 25 perc séta az iroda, imádom, hogy ilyen közel van. Egy órát viszont simán utaznék, ha sokkal jobban fizetne és a munka is jobb lenne.
2020. máj. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!