Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Napi kétszer 40 perc buszozás...

Napi kétszer 40 perc buszozás egy átszállással?

Figyelt kérdés
Most vagyok 8.os és amit kinéztem középiskolát, 40 percre van innen. Nincs saját kollégiuma... Szerintetek jó ha ennyit buszozok? Annyira tetszik ez az iskola. (Hatvan Bajza, Humán tagozat)
2019. szept. 12. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is busszal,villamossal jártam középsuliba, a menetidő talán még több is volt, mint 40 perc. Szerintem kibírható. Vigyél valami jó könyvet olvasásra :)
2019. szept. 12. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Párom ugyanezt csinálta, csak egyetemen 5 évig, csak neki ugye estig órái voltak, de sok haverja középiskolába is már ebbe a városba járt
2019. szept. 12. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egy irányba 40 perc igazán nem sok. Sokan örülnének, ha csak ennyit kéne utazniuk, úgyhogy simán.
2019. szept. 12. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Buszozás közben tudsz tanulni, házit csinálni, olvasni, zenét halgatni, filmet nézni, gondolkodni, aludni.

Sajnos hozzá kell szoknod, ritka az, hogy valakinek közel van az iskola és a munkahely is. Lehet, hogy a munkahelyed majd közel lesz a lakhelyedhez.

2019. szept. 12. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
40 perces utazás még városon belül sem ritka. Ha nem túl ritkán jár a busz,teljesen megszokható. Nagyon jó, hogy ilyen tudatosan választasz középiskolát. Szerintem ne hagyd, hogy az utazás elvegye a kedved tőle.
2019. szept. 13. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is évekig jártam busszal, villamossal (átszállással), a menetidő majdnem másfél óra volt. Szerintem kibírható.
2019. szept. 13. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!