Így a vírus ideje alatt ez. Kivitelezhető? (lent)
Győrből vissza kéne jutnom pestre..ezen a héten.
A problém az,hogy nincsenek igazolványaim.(személyi/lakcím)
Pesten van hol laknom,nem jönnék vissza onnan valószínű,de mindenképp fontos lenne visszamennem,mert szinte mindenemet otthagytam(ott tanulok)
De anyám teljesen meg van bolondulva,hogy biztos televan a főváros rendőrökkel, ne menjek mert igazoltatnak,nekem meg nincsenek igazolványaim (csak fotón...amúgy elhagytam őket elöző hét csüt/pénteken nemtudom)
meg veszéyes,ott ki se lehet menni az utcára..stbstb.
na a kérdés csak annyi lenne..hogy igazolványok nélkül én még simán fel tudok menni,nem?
és hol vannak az igazolványaid? Azt be kell jelenteni, hogy elhagytad... különben így jártál. Amúgy meg mi az, hogy nem tudod? :'D nem tudod h elhagytad-e őket vagy mi?
Ha igazoltatnak, akkor szívás van. Feltudsz menni nélkülük, csak nem ajánlott megkockáztatni.
Amúgy miért kell visszajutnod? Komoly oka nem lehet azon kívül, hogy szabadulni akarsz.
Azt h nincsenek irataid, jelentsd be, ez nem így működik. Neked lehet bajod belőle.
Senki nem igazolta, Pest tele van emberekkel.
Itt szarnak mindenre, rendőrt csak kocsiban láttam.
Mondjuk eddig is.
Én ma jöttem pont Győrbe kocsival, a kutyát nem érdekli hogy hova mész.
Tegnap voltam vásárolni a tescoban, tele volt.
Minden kivitelezhető, ha okosan csináljuk. És semmi se ostobán.
Amúgy életszerűtlen mese. Mind az igazolványokról, mind a szükségességről.
Több sebből vérzik ez a történet...
"Pesten van hol laknom,... szinte mindenemet otthagytam(ott tanulok)"
Khmmm..
1. MOST tuti nem tanulsz Pesten, mivel minden sulit bezártak és távoktatás van.
2.- ha tanulsz, akkor elvileg a vonatra diákkedvezményes jegyet vennél, de hát ugye, mivel nincs meg a diákod sem, gondolom, ezért nem tudod igazolni, hogy diák vagy, ergo megbüntet a kalauz.
3.- BÁRMIKOR, bárhol igazoltathat a rendőr. Nem csak Pesten, hanem akár a vonaton is. Láttam már, nem is egyszer, hogy valaki problémás volt a vonaton, a kalauz meg kihívta a rendőrőket a legközelebbi állomásra.
De akár a vírus miatti veszélyhelyzet miatt is bárhol igazoltathatnak, ha nem tudod magad igazolni, bevisznek az őrszobára és anyád mehet kiváltani Téged.
4. elveszett/ellopott igazolványokat valóban be kell jelenteni a rendőrségen, ott kapsz ideiglenes személyit.
Én is kérdezek: Pesten miből élnél meg? Meg hány éves vagy?
#1 #4 Ti teljesen hülyék vagytok?? Méghogy nincs alapos indoka... Meg hogy most nem tanul Pesten...
Eszem megáll, komolyan mondom. Nem jut el a tudatotokig, hogy a kérdező Budapestre járt egyetemre, gondolom albérlete van ott, és ottmaradtak a cuccai??? Attól, hogy távoktatás van, még szüksége lehet a könyveire, füzeteire, akár a saját laptopjára ha azt is ott hagyta, plussz a ruhái meg egyéb személyes tárgyai. Ez nem elég értelmes indok az utazáshoz szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!