Holnap indulok Szegedről Kapolcsra stoppal. Van esetleg itt olyan, aki csatlakozna hozzám ezen az útvonalon (bárhol)?
Már nem egyszer stoppoltam és eddig mindig felvettek. Természetesen nem éjszaka meg veszélyes helyeken megyek s eddig csak rendes emberekkel találkoztam. Persze ezt hiába magyarázom...
Nem akarok bunkó lenni, de a kérdést azért írtam ki, hogy valaki jön e még arra s nem azért, hogy nekivágjak e.
Kedves Kérdező!
Úgy látom, jól informált vagy Kapolcsról... (egyébként én is nagy stoppos voltam "ifjúkoromban"- Szegedre jártam egyetemre, onnan jártam Pestre meg vissza, és Rómába is elmentem stoppal (meg haza :p))
Írnál légyszi pár dolgot a fesztiválról? Szálláslehetőség (vadkempingezés hol lehet? mennyire vad?) tisztálkodási, stb. lehetőségek? (gyerekkel mennék :d) Jegy mindenhez kell? A napijegy mire elég? (úgy értem, van, amihez külön jegy kell?) Kb. tavalyi árakat tudsz mondani? Matekolnom kéne kicsit...
Ha bármi fontos eszedbe jutna még, szívesen veszem! ;)
Előre is nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!