Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába megyek dolgozni,...

Angliába megyek dolgozni, csatlakozna valaki?

Figyelt kérdés
Egységben az erő! (Zala megye)
2011. jan. 30. 12:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
Hát... írj privit.
2011. jan. 30. 12:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor érdemes kimenni, ha piacképes szakmája van az embernek.

Szerencsevadászokból túlkínálat van.

Ha mégis kimennétek, akkor ne Londont válasszátok, vidéken jobbak az elhelyezkedési esélyek. Legalábbis pár éve még így volt.

Sok szerencsét.

2011. jan. 30. 12:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Nottinghambe megyek, Autó karosszérialakatos a szakmám, és hegesztő, teherautó jogsim van, és közép színtűre becsülöm a nyelvtudásom 24F
2011. jan. 30. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nottingham nem rossz választás! Sok sikert!

Üdv: Egy manchesteri informatikus

2011. jan. 30. 12:59
 5/13 anonim válasza:
56%

Becsülöd?

Mi az, hogy középszintűre becsülöd?

Szerintem ezt nem a te szakterületed megbecsülni.

Amúgy sok szerencsét.

2011. jan. 30. 13:21
 6/13 A kérdező kommentje:
a BBc hiradót nem nagyon értem meg, de az oprah-t igen:)
2011. jan. 30. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyelvtudásért hallgass valami angol rádiót/tévét, mert ott azzal fogsz találkozni, nem amerikaival. Sok szerencsét! ;)
2011. jan. 30. 13:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tedd azt amit az előző mondott! Feküdj rá a brit angolra, mert ott azt kell megértened, nem az amerikait!
2011. jan. 30. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát fura, ha a bbc rádiót nem érted, mert itt még annál sokkal durvábban úgy beszélnek...

De amúgy ha megszokod, akor nagyon könnyen érteni. Én pl egy pár napja jöttem angliába, és kicsit aggódtam a nyelvtudásom miatt, bár van középfokú nyelvvizsgám és a nyelvvizsga óta is nagyon sokat fejlődtem angolból. Aztán egészen meglepődtem, mert ugyan még nem szoktam teljesen meg, hogy angolul kell beszélni, de egészen jól megy, éretni meg mindent értek... De középfokú nyelvtudás nélkül nemigazán tudsz itt mit kezdeni, az a legalapabb. Még énis érzem, hogy lassan beszélek, és néha keresem a szavakat..

2011. jan. 30. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Feküdj rá az angolra és menj el buszvezetőnek,tök jól keresnek.Legyen nálad elegendö pénz is a kezdésnek,szállás+kaucio,bérlet(ha kell)kaja stb.
2011. jan. 30. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!