Amatőr kérdés, de ha elutazok a nyáron a családommal pár 100km-re és már nem akarok hazaindulni hanem ott aludnánk akkor létezik olyan, hogy valahol szállást tudok foglalni és lehetőleg nem méregdrágán?
Barmilyen hotelbe vagy panzióba bemehetsz, hogy van-e szobájuk. Ha van akkor oda is adják, ha nincsen akkor így jártál. Ès ugye az árban is meg kell egyezni.
Mi egyszer mentünk Hovátországba igy el pár napra. 2 éjszakára foglalva volt, aztán mentünk tovább. Az elsö délután becsengettünk egy apartmanhoz, és mondta az árat. Már az sem volt kevés, de még OK és amikor bevezetett a szobába már tudtam, hogy iszonyat gusztustalan, és még drága is. De nem volt pofám vissza mondani, így sajnos ott voltunk egy éjszakát.
Köv nap tovább utaztunk és egy hotelbe kérdeztük meg, mert ha drága lett volna, akkor ott jobb nemet mondani. Egy totál átlagos szobát kaptunk ugyan annyiért mint az apartman, és még reggeli is volt benne.
Azóta is volt már, hogy csak lefoglaltam és nem néztem utánna mit. Hát volt már rossz választásom. Azóta rendszeresen megnézzük mit vezsünk ki.
Az utolsó tipp az valóban igen hasznos.
Én nem ajánlom a spontán szálláskeresest, túl sokszor szívtam már meg, elsősorban a rossz minőség miatt. Többször is sikerült például hotelnek nevezett munkàsszállón aludni , lelakott szobákban és kivétel nélkül spontán foglalás volt.
ahogy már előttem is írták, nem mindegy, hogy hol.
A balatonon főszezonban valszeg nem nagyon találsz, de ha hajlandó vagy 20-30 km-t odébb autózni, ott már lehet, hogy lesz. booking.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!