Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Létezik olyan vonatjegy...

Létezik olyan vonatjegy (retúr), ami nem csak 3 napra szól? (Szegedre akarok utazni, de lehet hogy csak 4-5 nap múlva jövök, és ha lehet szeretném előre megvenni a jegyet hazafelé)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a kerdes, hogy honnan? 100 km felett ugyanis 1 hónapra érvényes. De úgy emlékszem, semmivel sem olcsóbb a retúr, úgyhogy nem muszáj erőltetni sajnos.
2010. ápr. 25. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, 100 km felett egy hónapig érvényes. Ezen kívül ha akarod, megveheted visszafelé egy jóval későbbi időpontra is, az indulási pénztárban meg tudják oldani, hogy Szegedről visszafelé adjanak jegyet.
2010. ápr. 25. 09:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Békéscsabáról, szóval az még 100km alatt van (97km-t írnak). De akkor ezek szerint kérhetem az odaútra a jegyet és egyúttal a visszaútra is ha megmondom a pontos dátumot?

Tudom, hogy nem olcsóbb a retúr, csak jobban szeretem ha a visszaút előtt már nem kell jegyre várnom.

2010. ápr. 25. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is vettem már így jegyet. Szlovákiából jöttem haza, ahonnan ugye nincs diákkedvezmény, a határtól viszont van. Így odafelé megvettem a jegyet itthontól a határig, és 2 héttel későbbre a határtól hazáig. Sőt X városban is megveheted YZ távra szóló jegyedet bármikorra!
2010. ápr. 25. 09:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat : )
2010. ápr. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!