Létezik olyan vonatjegy (retúr), ami nem csak 3 napra szól? (Szegedre akarok utazni, de lehet hogy csak 4-5 nap múlva jövök, és ha lehet szeretném előre megvenni a jegyet hazafelé)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 08:43
1/5 anonim válasza:
Az a kerdes, hogy honnan? 100 km felett ugyanis 1 hónapra érvényes. De úgy emlékszem, semmivel sem olcsóbb a retúr, úgyhogy nem muszáj erőltetni sajnos.
2/5 anonim válasza:
Valóban, 100 km felett egy hónapig érvényes. Ezen kívül ha akarod, megveheted visszafelé egy jóval későbbi időpontra is, az indulási pénztárban meg tudják oldani, hogy Szegedről visszafelé adjanak jegyet.
3/5 A kérdező kommentje:
Békéscsabáról, szóval az még 100km alatt van (97km-t írnak). De akkor ezek szerint kérhetem az odaútra a jegyet és egyúttal a visszaútra is ha megmondom a pontos dátumot?
Tudom, hogy nem olcsóbb a retúr, csak jobban szeretem ha a visszaút előtt már nem kell jegyre várnom.
2010. ápr. 25. 09:47
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is vettem már így jegyet. Szlovákiából jöttem haza, ahonnan ugye nincs diákkedvezmény, a határtól viszont van. Így odafelé megvettem a jegyet itthontól a határig, és 2 héttel későbbre a határtól hazáig. Sőt X városban is megveheted YZ távra szóló jegyedet bármikorra!
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat : )
2010. ápr. 25. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!