Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik Balatoni helységhez...

Melyik Balatoni helységhez menjek?

Figyelt kérdés
Olyat keresek ami minél közelebb esik Budapesthez, nem strandot keresek, hanem vmi szép helyet ahonnan látni esetleg megérinthető a Balaton. Tényleg ne strandot írjatok péláne nem fizetőset, hanem csak vmi olyan helyet ahol pont, hogy inkább nem fürdőznek, hanem max sétálgatás a tó mellett, mivel nagymamám vinném oda, mert még nem látta a Balatont és ezzel (is) szeretném meglepni őt.
2010. júl. 21. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor a legközelebbi balatonparti településre menjetek! Akarattya, Kenese?

Vagy a déli partra, mert onnan meg nagyon szép a kilátás a túlparti hegyekre!

Esetleg még hajóra is szállhatnátok!

2010. júl. 21. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Tihanyban tudom ajánlani az apátság környékét, Badacsonyban maga a táj csodálnivaló illetve a hatalmas sétáló utca a tó partjánál, Keszthely belvárosa is remek,illetve a Festetics kastély... :)
2010. júl. 21. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Balatonkenese jól hangzik, és ott kell belépő (strandféle?) vagy vmi vagy szabadon be lehet sétálni?
2010. júl. 21. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:

van sétány a parton, egész hosszan!

[link]

2010. júl. 21. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2010. júl. 21. 16:55
 6/6 anonim válasza:
Balatonlmádi! Gyönyörű a sétány,az öreg park, a hajó kikötő, lehet hajókázni, átmenni hajóval tihanyba. Csak ajánlani tudom, egy csoda az a város. Mióta először ott jártam azóta a szerelmese vagyok és minden évben visszajárok, most már családdal:)
2010. júl. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!