Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarország miért ilyen...

Magyarország miért ilyen lemaradott?

Figyelt kérdés
Mármint olyan szemszögből hogy nem bírják el viselni a másmilyen embereket. 1 éve költöztem Pestről ide Baltimore-ba és itt tökre el fogadnak úgy ahogy vagyok Pesten is rasztám volt ott ki néztek az emberek volt hogy oda jöttek hogy "te hogy az anyámba nézel ki?" itt meg lett piercingen is meg piros rasztám és még dolgozni is lazán felvesznek. Jó itt se mindenki fogadja el de kevesebben vannak azok mint Magyarországon. De még mindig nem tudom hogy ez miért van?
2019. nov. 30. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
27%

Uramisten. Baltimore egyik legrosszabb legveszelyesebb hely. .Inkabb koltozz mashova, es hidd el, Magyarorszag sokkal jobb es biztonsagosabb.

Persze, ha valamelyik luxus epuletben laksz, belvarosban, maradhatsz nyugodtan, abban a remenyben hogy a legkozelebbi lazadasok nem ernek hozzad.

2019. nov. 30. 13:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából nincs mitől félnem nem külvárosban lakok és szerintem New York sokkal inkább veszélyesebb (belváros) mint itt a külváros. Itt is inkább a drogok játszanak szerepet amit ha messziről el kerülsz akkor semmi bajod nincs.
2019. nov. 30. 13:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez is olyan hogy olvassák az emberek hogy Baltimore milyen veszélyes és elhiszik mert nem írják oda melyik része mint pl west side vagy akármi.
2019. nov. 30. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Angliában élek, és látszólag a felszín felett itt kint is tökéletes elfogadás van. Még véletlenül sem szólnak meg, de hallanád amikor a hátad mögött fecsegnek ki. A legnagyobb rasszisták, és kiröhögnek, megszólnak ha nem hallod már. Sokszor csak lessek, hogy mennyire tudnak alázni valakit a hátuk mögött, és rá 20 másodpercre ha az illettő ott van, kedvesen mosolyognak, és mondják, hogy "óó de jól nézel ki.." Bámulatos a kétszínűségük. Magyarországon leglaább nyíltan közlik veled..
2019. nov. 30. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
11%

" 1 éve költöztem Pestről ide Baltimore-ba"

Nem is tudtam, hogy legújabban a pircing és a piros raszta a feltétele a zöld kártyának....

2019. nov. 30. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
A "Dolgok, amelyek nyilvánvalóan igazak" mai adását láthatták.
2019. nov. 30. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
Van egy feka srác ismerősöm. Pont a napokban panaszolta, hogy ment késő este egyedül a körúton, vele szembe jött 2 srác es az egyik egyszercsak minden ok nelkül arcon köpte.. Azert az ilyen sztorik engem is elszomoritanak :(
2019. nov. 30. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Ez egy nagyon jó kérdés! Talán az évszázados szoros barátság a ruszkikkal, talán amiatt pörög ennyire jól a szeszkó meg a fasizmus errefelé?

Amúgy ez a Magyarország biztonságos ország duma is röhej... ja közlekedés biztoságosabb, mint Tbilisiben, de nem egy holland kisváros. De talán meglepődtök, pedig szerintem így van: Azerbajdzsánban sokkal kevesebb az utcai erőszak, lopás, és Albániába kevesebb a fertőző betegség, mint nálunk.

2019. dec. 1. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
43%

#4: Az ilyen kétszínűség gyomorforgató...

#8 "talán meglepődtök, pedig szerintem így van" Voltál már legalább az egyik helyen? Vagy csak szerinted jobb Albánia, mint Mo.? Min is kéne meglepődnünk?

2019. dec. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!