Szerintetek a Zala folyón le tudnék utazni a Balatonig egy felfújható rózsaszín flamingóval?
Figyelt kérdés
Nagyon foglalkoztat ez a dolog már nyár óta, de sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni. Jövő nyáron egy barátnőmmel tervezzük, hogy leugrunk egyet bulizni, de vonatjegyre sajnos nincs pénzünk.2019. nov. 17. 17:07
11/18 A kérdező kommentje:
Most egy fantasztikus ötletet adtál. Akkor a Zalán le, a Balatonon végig, a Sión keresztül, be a Dunába, és pár nap alatt el is jutunk a Fekete-tengerig.
Egy sima gumiflamingó kibírja ezt az utat?
2019. nov. 17. 22:33
12/18 anonim válasza:
Szerintem kibírja a flamingo hacsak nem vagytok medve méretűek,bár ha egy cápával találkoztok a tengeren lehet szerelembe esik a flamingotokba.
13/18 anonim válasza:
Szerintem a gumikrokodil jobb lenne, mert áramvonalasabb. És az nem mindegy! A rózsaszín kifejezetten jó választás, mert a hydrodynamicai tulajdonságai ennek a színnek a legjobbak. Csak krokodilban ritka.
14/18 anonim válasza:
Hülyegyerekeknek alapvetően jó iskolát szoktam javasolni.
15/18 anonim válasza:
Most nem tudom, miért kell lehülyézni a kérdezőt. Lehet, hogy rekordot akar dönteni. Bár elképzelem, hogy a guiness rekorderek is megkapták ezt előtte.
16/18 anonim válasza:
Le lehet,csak ne lyukassza ki semmi a flamingót,nyáron kipróbálhatod.
17/18 anonim válasza:
Mellesleg a szocializmusban megesett, hogy emberek az Adriai-tengeren gumimatraccal vagy gumicsónakkal disszidáltak át Olaszország felé. :)
18/18 anonim válasza:
#17 igaz,most is jönnek úgy Afrikából át a Földközi-tengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!