A felfújható matracot lehet használni vízen is?
Tudjátok, vannak ezek a felfújhatós matracok, amiken aludni lehet: [link]
Ezeket lehet használni ugyanúgy a vízen is, nem lesz baja?
A hétvégén megyünk a Balatonra, de a rendes vízi matrac sajna kilyukadt. Ez is jó lenne a vízre?
Ez nem arra van kitalálva, és dög nehéz lesz a víztől.
Fillérekért kapható vízre való pvc matrac.
Na most legyél okos! Két teljesen ellentétes választ kaptál.
Az un. vendégágyak nem alkalmasak szabadtéri használatra, főleg nem vízre.
Nem állítom biztosra, de szerintem a vízkiszorítása is kevés ahhoz, hogy ússzon a vízen a rajta fekvő emberrel együtt (Nagyobb a súlya).
Még valami eszembe jutott. Mint írtam, dobozgyártásban gyakorlati tapasztalatom nincs, de 40 éve nyomdászkodom.
Elképzelhető az is, hogy a megrendelés volt felületes. Mondjuk egyáltalán nem tért ki ilyenekre.
Sokszor nem szakemberek foglalkoznak ezekkel. Mondjuk remekül ért ahhoz, hogyan lehet üde zöldnek megtartani a borsót, de hogy milyennek kell lennie a csomagolásnak, csak több-kevesebb tapasztalatból tudja.
Találkoztam olyan esettel, hogy nagyon rossz anyag újratervezését kérték. El voltak ájulva a munkánktól, csak kértek pár apró változtatást. Aztán még egy kis módosítás. Ők rontották el, minden egyes lépésnél, mígnem el nem jutottunk oda, ahonnan elindultunk.
Szóval a megrendelésben esetleg nincs szó dátumozásról, nincs szó vonalkódról, allergénekről stb.
A grafikus meg tudja, kellenek ezek, hát betervezi. Csak nem egyeztet, mert az már idő- és fáradtságigényes.
Ha elfogadják, jó, ha meg nem, akkor megmondják, mi nem jó. Aki meg átnézi, a bólogat, hogy minden oké, de nem tudja, hogy a gép másképpen dolgozik…
Sokaknál nem számít, hogy mit ír és hogy kinek írja.
A lényeg, hogy válaszoljon valamit.
Páran szoktak ilyet használni a balcsin. csak az a gond hogy a textil borítás valanennyi vizet magába szív. de ha 1óra alatt kiszárad ez. mielött végeznétek a strandolással az elött vegyétek ki száradni a vízből.
am mitől lyukadt ki a gumimatracod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!