Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik szobatìpust vàlasszam...

Melyik szobatìpust vàlasszam a Caramell Premium Resortban, te melyikben voltàl, mi a tapasztalatod?

Figyelt kérdés

Azt keresem, ami àr-érték arànyban a legjobb mert olvastam hogy sokan panaszkodnak arra, hogy kényelmetlen az àgy, lejön a tapéta, vìzköves a fürdőszoba stb

Szóval olyanok véleményére lennék kìvâncsi, akik voltak mâr vendêgek a szàllodàban.

2019. nov. 5. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
3%

én magam is felháborítónak tartom, hogy egyes resortokba olyanokat is beengednek, akik egyébként önmaguktól képtelenek egy egyszerű értékítélet megalkotására.

Még ilyet, hogy prémium és csak őgy ömlik a panasz, mint tiborc szájából a szó...

2019. nov. 5. 15:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem kezeltesd magad!
2019. nov. 5. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, nem bántásból, tényleg kíváncsi vagyok: ha ilyen rosszakat olvastál róla, miért akarsz mindenáron épp oda menni?
2019. nov. 6. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
A szobàkról olvastam rosszat, de a wellness részleg, az étkezések és a szàlloda hangulata megfelelő. Érdeklődni csak szabad arról, hogy milyen szobatìpust foglaljak, nem?
2019. nov. 8. 06:05
 5/5 anonim ***** válasza:
56%

Tényleg én se bántásból, de van 1660 hitelesnek mondott értékelés a foglaló oldalon. Csupa olyan ember írta, aki fizetzett érte, igénybe vette a szolgáltatásokat. Töltött fel fotókat.

Ezek szerint nem voltál képes értelmezni az leírtakat, és neked INNEN - érted, innen :) - kellene még egy két ember, aki (ha jól értem, megmagyarázza neked), egy erősen túlértékelt hotelben melyik hotelszobából nyomkodd a telefonodat. Mert ha fürödni mész, szinte lényegtelen a szoba.

Ha elfogadsz még egy megjegyzést... Hogy is mondjam. 5 csillagos all inclusive hotelt mutatok neked fehér homokkal meleg helyen, filléres repülőjeggyel, napi 70 euróért. Te meg itt leállsz vacakolni egy erősen túlárazott hévizi lehúzós hotellel, ahol miután fizetsz napi 40 ezeret, még felszámolnak 400 Ft-ot a vacsora mellé kapott vízért?! :))))))

De tényleg komoly a kérdésem.

2019. nov. 9. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!