Hova "szabaduljak" ki? Legjobb helyek Magyarországon?
Szóval, 18 éves lány vagyok, gimnáziumban tanulok, utolsó ev. Egy nagyon nehéz év, hiszen most vagyok túl a második nyelvvizsgamon és még vár rám a felsőfok. 2 tantárgyból emeltezek stb. Szóval elég hajtós lesz ez az év.
A ballagási penzemet nem tárgyakra, ruhákra vagy cipokre akarom költeni, hanem egy emlekre; egy hónapig lent szeretnék lakni a Balatonon, mellette dolgozni. De ami a legfontosabb: kikapcsolódni! Kiengedni azt a sok stresszt ami már most nagyon felfokozodott bennem. Csak 1 hónap, egyedül vagy a párommal. Meg nem tudom.
Melyik városokat ajánlatok, ahol nincsenek az egekben az albérlet árak, van munkalehetőség rovidtavra és lehet bulizni de ugyanakkor relaxalni is a közelben?
(Ui. Nagyon jó közegben élek, nagyon szeretem a családomat, nem menekülők semmi elől, csak tudom, hogy ez a kötelezettség mentes időszak az egyetem kezdetével véget ér.)
Várom a válaszokat.
Keress olyan munkalehetőséget, amely lehetőség szerint biztosítja a szállást neked.
Nyáron itt a Balaton parton egekben vannak az ingatlan árak, az albérletek többségét amúgy is szeptembertől májusig adják ki, mert nyáron a többszörösét kérik el a heti nyaralós turnusokért, mint évközben 1-1 hónapért.
Felejtsd el, hogy albérletet vegyél itt ki nyáron, ha azt akarod, hogy maradjon pénzed is.
Egy hónapra sokkal érdekesebb helyekre lehet menni. Keress Görögországban valami party hostelt, tuti keresnek embert, szállást adnak hálóteremben, teljesen jó az.
A kötelezettség mentes időszak meg dehogy ér véget az egyetemmel, ott kezdődik a legjobb része az életnek. A szüleid már nem szólhatnak bele, hogy mit csinálj, de még nem napi kérdés, hogy kikötik-e a villanyt. Én imádtam az egyetemista létet minden csóróskodással együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!