Székesfehérváron mit érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Egyedül utaznék egy pár napra.
Mi az,amit mindenképpen látnom kellene?
Köszönöm szépen a tippeket.
2019. okt. 26. 13:19
3/7 anonim válasza:
2x voltam Fehérváron mint "túrista" a primitív fajtából :D Én plázáztam.. de szép amúgy a központ és gyalog elérhető a vasútállomásról is meg a buszállomásról is, nem kell helyijáratozni.
4/7 anonim válasza:
Bory-vár.
Belvárosi utcák tele kávézókkal.
Belvárostól gyalog nem messze a Tóparti Gimnázium elötti tó is hangulatos.
5/7 anonim válasza:
Romkert, belváros sétáló utca, Országalma, órajáték, óriáskerék, Rózsaliget, Koronás Park.
6/7 anonim válasza:
Én még kiegészíteném a listát az Árpád fürdővel, Patika múzeummal, illet a Szent István bazilikát is érdemes megnézni.
7/7 anonim válasza:
Történelmi belváros (ezen belül: Romkert, Kossuth utca, Kossuth udvar, Szent István tér, Fő utca, de a kisebb mellékutcákat is)
Zichy liget
Vörösmarty tér
Bory vár
Prohászka Ottokár-emléktemplom
Szent Sebestyén tér
Hosszú temető
Várkörúti villasor
Meg még sok mindent, attól is függ, mik iránt érdeklődsz, mennyi időd van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!