Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Székesfehérváron egy éjszakára...

Székesfehérváron egy éjszakára hol érdemes megszállni? Olcsó legyen és azért kulturált.

Figyelt kérdés
Pár ismerősöm jön le egy napra és nem tudom mindet elszállásolni!
2009. jan. 23. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor én főiskolai kollégiumokban szoktam érdeklődni, Fehérváron a Kodolányiban már sikerült elszállásolnom a vendégeimet. Nem tudok ennél jobban válaszolni Neked- hátha más igen- mert a szállodákon kívül egyetlen fehérvári panzióról sem hallottam, hogy olcsó, sem azt, hogy jó..
2009. jan. 23. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Kodolányit hogyan tudnám elérni? és az apartmanos vagy az emeletes koleszben voltak vendégeid? mi a különbség?
2009. jan. 23. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

olcsot nem tudok, de azért nem értek egyett az elsö hozzá szolóval hogy jó nincs. de van a Vadászkört egy jó panzió. mi ott sok ügyfelünket elszállásoltunk. és sok hotelhez képest sokkal jobb szobáik vannak. és a szárcsában is sokszor volt ügyfelünk. igaz ott nem láttam a szobákat, de ott is megvoltak elégedve. volt Novotelben is de nem volt jobb mint pl a vadászkürt.

De ha haverok akkor tényleg a kodolányit kell megprobálnod.

2009. jan. 23. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Koleszos rész lett belőle anno- első vagyok- de lehet, azóta apartmanos rész is van. A Kodo központi számán kérjed a kollégium vezetőségét!
2009. jan. 23. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én két helyet tudok ami aránylag olcsó

az egyik a Kékszakáll Panzió, a 12-es busszal lehet eljutni a volán telep utáni megállónál kell leszállni, elvileg 4500 egy éjszaka, másnap 10ig kell elhagyni a szobát

a másik a RÉV szálló. az pedig ahogy mész a skálától a vasút felé a józsef attila utca és a budai út kereszteződésénél van bal oldalon. ott ha jól emlékszem 4500 vagy 5000 a szoba és ha kérsz távirányítót a tvhez akkor az +1000ft amit reggel visszaadnak. itt a zuhanyzó a folyosón van de aránylag tűrhető.

remélem sikerült segítenem

2009. jan. 23. 14:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) neten nézegettem és láttam a panama motelt. szimpatikus ez is:)
2009. jan. 23. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!