Budapesten a Kocsis szállóról mik a vélemények? Érdemes ott megszállni?
3 fő (szüleim és én) utaznánk fel Pestre 2 éjszakára. Hallottam, hogy ez a szállás nagyon olcsó, de érdekelne, hogy elég tiszta is? Valamint van e olyan szobájuk, amihez tartozik saját fürdőszoba?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Kedves első válaszoló! Köszönöm a válaszod, körül nézek még, bár nem nagyon találtam más weboldalon sem bővebb véleményt róluk.
Kedves második! Annyira imádom ezt a jó magyar mentalitást, mikor látatlanban ítélkezel egy anonim oldalon feltett kérdés alapján. Mégis miből gondolod, hogy nem tiszetelem meg a szüleimet? Szerinted miért kérdezek rá a körülményekre, a tisztaságra, mások véleményére? Nyilván nem hajléktalanokkal egy szobában szeretnénk aludni. Egyébként szüleim kérése volt, hogy olcsó szállást keressek, így próbálom a lehető legjobbat kihozni a dologból.
Várom még a válaszokat, ha valakinek van tapasztalata a szállásról!
Ha össze akarsz szedni poloskát, tervet, akkor menj a legolcsóbb helyre.
A bookingon lehet korrekt apartmant találni a belvárosban 10000 ft-tól egy éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!