Siofok! Hol erdemes megszallni es etkezni? Mennyibe kerul kb egy foetkezes/menu?
Egyes csaladtagjaim meg nem voltak soha, igy el szeretnem oket vinni, 5-en lennenk. Tudom, hogy mashol olcsobb, de oda szeretnenk menni.
Kikotes: Ne haznal-ott lako emberekkel kelljen lakni-illetve ne legyen kozos senkivel semmi, amugy lehet hostel is vagy olcsobb hotel. A lenyeg, hogy tiszta legyen es megbizhato. Illetve le lehessen parkolni a kocsit,nem csillagaszati aron, es a part gyalog megkozelitheto legyen.
Hol erdemes etkezni? Mivel 5-en vagyunk, ezert nem a legdragabb helyen szeretnenk, de nyilvan nem peksuti lenne az ebed.
1 max 2 ejszakara tudnank menni, mert sajna nincs tobb szabadsag. Szerintetek van lehetoseg emberi aron foglalni, ha csak 1-2hettel elotte foglalunk? Az a baj, hogy olyan a munkahely, hogy nagyon elore nem lehet szabadsagot bekalkulalni, igy lefoglalni sem, max olyat, ahol nem kell foglalot fizetni es ingyenesen visszamondhato.
Koszi a valszokat.
Huha, na ne mond, ezt mar megcisnaltam.:D
Szemelyes tapasztalatokat varok. Mivel most meg nem tudom, hogy milyen szinten szoktak elfogyni nyarig. (Korabban nem nezegettem.) Illetve az etkezesrol nem tudok igy nezelodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!