Hülyének néztek, mert meg akarom látogatni Tetétlent? (több lent)
Szóval van az a kis falu, a fantomos videóból már jól ismerhetjük és van ott az a kis barátságos kocsma is, amit mutatnak benne... azt is olyan szívesen megnézném, jó a hangulata. Öreg vadász kocsmájának hívják amúgy. Szóval az egész falunak a feelingje miatt is.
Persze, gondolom a vidi alapján vannak orkok bőven, de hát hol nincsenek? Persze isnerősöm nem hiszem, hogy van akit érdekelne és komplettnek tartana, ha elmondanám neki. :D
Esetleg valaki csatlakozó? XD
Köszi a válaszodat! :)
Amúgy azt tudtam, hogy ott van.
Köszönöm, ezz jó hallani. :)
Csak hát pesti vagyok, Tetétlen meg több, mint 2 órányi autóútra van innen. Plusz tök jó lenne, ha lenne valami bevállalós ember, akivel el lehetne arra kalandozni.
Még egyszer köszi a választ. :)
Haha :D Nincs mit!
Komolyan elmész oda? Mázlid van, hogy van autód. Amúgy megnéztem és Pestről tömegközlekedéssel csak 2 átszállás lenne, szóval nem nagy történet, csak hát egyedül nem buli.
Igazad lehet. :) Elvégre van ott egy kastély is ha jól tudom. Viszont a legnagyobb gondot még mindig az utastárs hiánya okozza.
Szerencsémre ha nagyon elnyúlna a kirándulás - és lévén, hogy nem kevés idő a hazaút - a szomszédos Kabán van szállás is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!