Érdemes látogatni valók Egerben?
Szabadkai vagyok és megyünk családdal vendégségbe Egerbe vagyis Péntek, a hétvége és hétfő fele az ott tartózkodási idő. Ez idő alatt mit érdemes megtekinteni? (Egri váron kívül)
Akármire nyitott vagyok, programban benne van a vár látogatás illetve valamilyen fürdő megtekintése. Esetleg valami őrültebb dolog?:D
Amúgy egy 17éves férfiúú számára, a tesvirivel aki 20 és jány. Kultúra, épületek,művészetek, esetleg valami őrültebb és a kimaradhatatlan alkoholfogyasztási helyek :D
Azok közül is inkább olyan ahol egy 17éves magyarigazolvánnyal nem rendelkező magyar fiatalnak a felnőttkorú testvére felügyelete mellett esetleg adnának valami Egri italkülönlegességet :D
Hát akkor teret adok a nagyközönségnek és előre megköszönöm a válaszokat.
Sajna a Dobó teret éppen szétverték, de érdemes megnézi a Bazilikát meg szembe vele a főiskolát. Ott mindenképp fel kell menni a Camera Obscurába.
Van még egy Minaret és a Kopcsik marcipán ház is érdekes (azt még nem láttam).
Kajálásra ajánlom a mozival szemben a Szantofert vagy a vártól nem messze a palacsinta várat.
Minaret, Bazilika, Érsek kert, Város a város alatt kiállítás (érseki pincerendszer)
Piálni menjenek a szépasszony völgybe, ott nagyobb valószínűséggel fognak kiskorút kiszolgálni alkohollal szerintem, bár nyilván a testvéred fogja megvenni, de ha látszik rajtad, hogy még fiatalka vagy, akkor akár személyit is kérhetnek tőled. (függetlenül attól, hogy van-e magyar igazolványod vagy nincs, Mo.-on elméletileg 18 év alatt nem szolgálnak ki alkohollal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!