Hogyan vegyek bérletet? (Gödöllő-Budapest)
Elég bonyolultan járnak a buszok gödöllő autóbusz pályaudvaráról a kacsóh pongrác útra/puskásra.
Van amire elfogadják a Bp bérletet, van amire nem, van ami ennyi kilóméteren közlekedik,van ami annyin stb.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan nézik a bérletet? Megtett km alapján (tehát van ha az egyik busz 20km alatt visz el A-ból B-be,de van olyan ami több helyen is megáll ezért 25km) vagy csak szimplán megállótol megállóig?
Esetleg ha megveszek egy bérletet, akkor az csak egy bizonyos buszra érvényes? Minden nap ingázok, és megyek mindig azzal a busszal amivel csak tudok,viszont már bérletet is kellene vennem, de így nem tudom hogy, mivel minden nap szinte más járatszámú busszal utazok, és nem szeretném azt, ha a bérlet csak egy bizonyosra lenne érvényes.
Eddig mindig hévvel jártam, pont ezért, mert elég bonyolultnak tűnt nekem Gödöllőn a busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!