Nem szeretnék a szüleimmel elmenni mit adjak nekik be?
Sziasztok! Az a helyzet hogy szombaton mennénk fel Budapestre családotól (anyu,apu, mama,tata) Szerbiából. Lagziba kellenne menni de nekem ehhez semmi kedvem nincsem nem szeretnék részletezni, mostanában nem szeretek velük lenni vagy otthon lenni. Ha azt mondom hogy nem akarok menni vagy hasonlo ez nem fog működni. Szóval valami betegség sztori kellenne vagy ha van valakinek jobb ötlete meghallgatom :D nem szeretnék olyan válaszokat ami hülyeség hidjétek el hogy vannak olyan korszakok az eletben mikor nem szeret valaki társaságban lenni.
Köszönöm előre is :D
Egyrészt egy lagzi jó mulatság, nem hagynám ki.
Másrészt ha úgy érzed, kinőtted a társaságukat, akkor kezdj önálló életet, ahogy írták... Hány éves vagy?
18
Most kezdem az utolsó évemet a suliban aztán úgy is fogok tenni ahogy a Második válaszoló írta
Szia!
Én ilyenkor mindig azt mondtam hogy a pszichológus tanácsolta. De én tényleg jártam pszichológushoz és el hitték :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!