Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nem szeretnék a szüleimmel...

Nem szeretnék a szüleimmel elmenni mit adjak nekik be?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet hogy szombaton mennénk fel Budapestre családotól (anyu,apu, mama,tata) Szerbiából. Lagziba kellenne menni de nekem ehhez semmi kedvem nincsem nem szeretnék részletezni, mostanában nem szeretek velük lenni vagy otthon lenni. Ha azt mondom hogy nem akarok menni vagy hasonlo ez nem fog működni. Szóval valami betegség sztori kellenne vagy ha van valakinek jobb ötlete meghallgatom :D nem szeretnék olyan válaszokat ami hülyeség hidjétek el hogy vannak olyan korszakok az eletben mikor nem szeret valaki társaságban lenni.

Köszönöm előre is :D

2019. aug. 15. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
A legegyszerűbb volna nyíltan megmondani, hogy nem akarsz menni. Ha ez nem játszik, akkor esetleg mondhatod, hogy rosszul érzed magad. Ezt akár már előző nap is lehet adagolni, pl. panaszkodsz, hogy fáj a hasad, keveset eszel.
2019. aug. 15. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Mondd meg nekik, hogy innentől kezdve a saját kezedbe veszed az életedet, amibe nem szólhatnak bele, és te márpedig nem mész sehova. Költözz el otthonról, menj el dolgozni, tartsd el magad. Ja, hogy ez így nem tetszik? Hát akkor kénytelen leszel azt csinálni, amit mondanak...
2019. aug. 16. 05:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt egy lagzi jó mulatság, nem hagynám ki.

Másrészt ha úgy érzed, kinőtted a társaságukat, akkor kezdj önálló életet, ahogy írták... Hány éves vagy?

2019. aug. 16. 08:42
 4/6 A kérdező kommentje:

18

Most kezdem az utolsó évemet a suliban aztán úgy is fogok tenni ahogy a Második válaszoló írta

2019. aug. 16. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyenkor mindig azt mondtam hogy a pszichológus tanácsolta. De én tényleg jártam pszichológushoz és el hitték :)

2019. aug. 16. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
6%
Ciánt.
2019. aug. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!