Délegyházi nudista strandról vélemény?
Nem voltam még egyszer sem nudista strandon, a napokban szívesen elnéznék ide, és ez van hozzám a legközelebb.
F/22
A mutogatós nők és mutogatós pasasok gyülekezőhelye akik ott élik ki a perverz hajlamaikat (legálisan).
A másik közös jellemzőjük, hogy a legnagyobb közös ellenségük a felettük eljárt idő és a testük -régebben- kiálló részein mára elhatalmasodott gravitáció.
A legtöbb nő úgy próbálja elterelni a figyelmet a köldökéig lelógó melleiről, hogy -tök véletlenül- széttett lábbal napozik...
Ha hányni akarsz, menjél.
Ha elmész az az egyik fontos és lényeges dolog,hogy ne botránkoztass meg másokat azzal,hogy esetleg kihívó módon viselkedsz,ha érted mire gondolok.
Fényképezni és filmezni sem szabad senkit, a másik beleeggyezése nélkül.
Megérkezéskor érdemes a házirendet,saját érdekedben elolvasni.
Rám nem szexuális hatással volt. A törzs közönség felszabadult /ez "ragadós"/ és derűs, És segítő kész. Nagyon jól éreztem magam.
Ha egy nőérdekel, akkor feltünést kerülve nézd meg.
Én se jártam még ott, viszont minden más magyarországi naturista helyen megfordultam.
Jövő hét elején terveztem odalátogatni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!