Érdemes Gyulára menni?
Nem voltunk még Gyulán és arra gondoltunk, hogy augusztusban oda mennénk 3 napra nyaralni a párommal. Viszont nem tudom, hogy érdemes-e. Van-e ott mit nézni, lehet esetleg túrázni? Mennyire bonyolult a város, könnyű eltévedni? Közbiztonság?
Tudom használni a Google-t, néztem is egy pár honlapot, de azok mind marketing oldalak, amiknek az a célja, hogy elmenjek oda pénzt költeni és sokszor nem a valóságot írják, ezért érdekelne néhány objektív vélemény is.
Köszönöm!
Én már háromszor voltam Gyulán.
Nekem nagyon tetszett :D
Van egy nagy strand, ahol a napos idők jól telnek, a város szép és jókat lehet sétálni.
Mellesleg elég sok rendezvény van.
Szerintem nem lehet eltévedni az utcákon, és a közbiztonság miatt sem kell aggódni.
Nekem nagyon jól teltek a Gyulán töltött napok, szerintem megéri elmenni ;)
Köszönöm, már lefoglaltuk a szállást, úgy hogy biztosan megyünk. :-) Még esetleg azt megkérdezném, ha már felajánlottad a segítséged, hogy Gyulán melyik utcában van a buszpályaudvar? Csak hogy tudjam honnan kell elsétálni a szállásra. Előre is köszönöm!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!