A Balatonban milyen kígyók vannak és mennyire veszélyesek?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy vannak siklok amik nem veszélyesek de én meg attól is nagyon félek mert nagyon durva kígyó fóbiám van és ha már képen látok egy kígyót elkezdek remegni. Instan láttam néhányan raktak fel képet elég csúnya kigyokrol amik a víz szélén voltak a köveken. A strand részre ahol sokan fürdenek ott szoktak lenni?2019. júl. 25. 15:04
1/4 anonim válasza:
Többnyire ártalmatlanok. Meg aztán, ha feléd kíváncsiskodna egy, úgyis észreveszed, mivel a felszínen úszkál. Mondjuk ízre sem rosszak.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,csak felek ha mellettem lenne egy nem tudom milyen reakcióm lenne mert még sosem volt olyan közel hozzam egy kígyó sem.
2019. júl. 25. 15:19
3/4 anonim válasza:
Vízközelben csak siklók vannak. (Persze azok is úgy néznek ki, mint a kígyók.) Ne menj a nádasok közelébe, ott nagyobb eséllyel találkozol eggyel. Amúgy ne aggódj, a zsúfolt strandokat messze elkerülik.
A fóbiádat pedig kezeltesd. Pszichológus, kineziológus, hipnózis, amelyik tetszik. Így nem lehet élni...
4/4 anonim válasza:
A Balatonra pont azért nem járok, mert a strandon sajnos gyakrabban úszik a vízen sz@r, mint síkló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!