Hogy lehet Caorlebol Velencébe menni?
Figyelt kérdés
Itt nyaralunk most a párommal és át szeretnénk menni megnézni Velencét . Kérem aki tudja írja már meg pontosan hogy hogy lehet átmenni .. ha busszal akkor hol kell felszállni meg ilyeneket :)2019. júl. 19. 16:45
1/6 anonim válasza:
Latisanából tudtok vonattal bemenni Velencébe.
Ez a létező legolcsóbb megoldás.
Úgy kérjétek a jegyet, hogy a Santa Lucia pályaudvarra.
Természetesen retúrt.
2/6 anonim válasza:
Hajót javaslom. A tenger felől kell meglátni Velencét, ha csak lehet. Mestreből nem olyan szép.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, hajóval a legjobb! Caorléból indul közvetlen járat, az kicsit hosszú. Ha valahogy busszal, autóval eljuttok Punta Sabbioniba (Jesolo túlsó vége), onnan fél óra alatt a Szent Márk téren vagytok.
4/6 anonim válasza:
Én eddig mindig kocsival mentem... kényelmesebb,nem vagyok menetrendhez kötve...
5/6 anonim válasza:
Őszintén nem értelek benneteket. A kérdező nem határozta meg mivel AKAR menni. Én adtam neki egy tippet, ami nekem is bevált, s szint minden útikönyv említi a hajóval érkezést. Én Jesoloból mentem vaporettóval a Szent Márk térig. Szerintem sokkal jobb, mint Mestre felöl érkezni.
A linkelt oldalon meg ott van minden tudnivaló.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kommenteket :) végül kocsival mentünk .:)
2019. júl. 29. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!