Kezdőoldal » Utazás » Európa » Montenegró Vodafone?

Montenegró Vodafone?

Figyelt kérdés
Vodafone előfizetésem van,az lenne a kérdésem,hogy mit kellene megkötnöm,hog - hazai tarifákkal tudjak Montenegróban is telefonálni,internetezni.Előre is köszönöm a válaszokat
2019. júl. 7. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Amikor en voltam, semmilyen csomagot nem volt kepes ajanlani a vodafone, ellenben nagyon kedvesen fognak arrol tajekoztatni, hogy igy vilagcsomag meg amugy... aztan meg jon a 30 ezres szamla :'). Roaming meg wifivadaszat. Ennyi van ott.
2019. júl. 7. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
veszel ottani sim kártyát
2019. júl. 7. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Vodafone-os vagyok, bár Montenegróban még nem próbáltam. Az EU-ban és Törökországban magyar díjakkal tudod használni, viszont annyiféle csomag, NetJegy stb. van, hogy érdemes lehet esetleg tőlük erre konkrétan rákérdezni, hogy mi tartozik bele. Facebookon írsz nekik egy kommentet egy bejegyzés alá, és szoktak válaszolni. Írhatsz Messengeren is nekik, vagy ügyfélszolgálatos email címre is.

A konkrét montenegrói díjakról ezt találtam:

[link]

2019. júl. 7. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos nincs ilyen opció, a világ csomag sem jó ott.
2019. júl. 7. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,felhívtam őket és Montenegróra semmien csomagjuk nincsen sajnos
2019. júl. 7. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
montenegroban lehet kapni kifejezetten turista sim kartyat 10-20€ soksok GB de a nagy resze csak a social mediara jo. mindenkeppen helyben vegyel kartyat, minekünk is volt koszovoi is meg alban is amikor arra nyaraltunk:)
2019. júl. 9. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
A netre figyelj. Nagyon durva számlázás van. Haveromnak frissítés letöltés volt ott kint. 40 ezerrel több lett a havidíj:)
2019. aug. 4. 04:16
 8/8 anonim ***** válasza:
A nagyokosok, akik lepontozták a 4-es válaszom, írják már meg, hogy akkor melyik az a csomag a Vodafone-nál, amelyik jó ott!
2019. aug. 4. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!