Kezdőoldal » Utazás » Európa » Montenegró belföldi távolsági...

Montenegró belföldi távolsági buszjáratok mennyire megbízhatóak? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Podgorica és Ulcinj között szeretnék utazni busszal. Mennyire tartják a menetidőt a buszok? Érdemes megvenni előre online a jegyet vagy elég a buszállomáson?
2018. aug. 22. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Szerinted sok tízezer ember használna olyan szolgáltatást, amit a te fránya ízlésed nem megbízhatónak ítél?

Helyben is kapsz majd jegyet, ha picit előbb érsz oda.

2018. aug. 22. 12:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy megbízhatatlan, ha annak ítélném nem terveznék busszal utazni.

És igenis vannak még nyugaton is olyan buszjáratok, amik csak úgy bejelentés nélkül kimaradnak. Egyszer majdnem ezért késtem le a repülőt Rómában. Szóval főképp erre irányult a kérdésem, hogy itt is elő szokott fordulni ilyen vagy sem.

Nem értem miért kell kötözködni.

2018. aug. 22. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Úristen ez a magyar népség mennyire utálom xD Olyan jó, hogy soha nem kellett ott élnem. Hihetetlen h a magyarok 90%a ennyire paraszt ès nem tud normàlis hangnemben beszelni a màsikkal. Mèg egy ilyen kèrdèsnèl is leoltjàk egymàst.

Visszatèrve a lènyegre:

Megbízható amúgy! Kellemes nyaralást!

2018. aug. 22. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Montenegro az egyik legklasszabb hely keleten. Szívből ajánlom minden nyáron ott vagyok kb.2 hetet.

Maga a szomoru igazság tényleg a magyarok közötti kommunikáció amit itt nyugaton is tapasztalok. Ha tehetem kerülöm a honfitársakat ez van...

2018. aug. 22. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Előző kettőnek köszönöm az értelmes választ, ment a zöld kéz.

Amúgy ezen az oldalon hatványozottan előjön ez a rosszindulatú hajlam, ami sajnos valamilyen mértékben valóban jellemző a magyarokra, nem tudom, hogy ez az iskolai szünetnek tudható be, vagy pedig ennyire kezd lezülleni az oldal.

2018. aug. 22. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem az oldal kezd lezülleni hanem a magyar közerkölcs. Mit vársz ha 4 éve masszív gyűlölet dől a médiából? Amúgy sem volt szuper minden de az utóbbi idők...hát...hagyjuk.

4 éve élek Németországban vannak itt is honfitársak rendszerű a kölcsönkéregetés meg nem adás és a másik szivatása. Hiába balkánozunk..szerb horvát stb.nemzetiséggel összetűzésbe még sosem keveredtem..magyarrl annál inkább

Amúgy ha utazás akkor Montenegrót ajánlom szívből sok helyen megfordultam nekem csak pozitív a tapasztalatom. Nyugaton Ausztria belső része ,Bajorország, Dél Franciaország és Olaszország a kedvenc. Kicsit mellőzném Svájcot és Spanyolországot (nem Katalóniát) ott a tapasztalatok elég vegyesek.

2018. aug. 22. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Hadd legyek őszinte: a Balkánra mész nyaralni. Ott nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, mert sok mindenbe belevisznek egy nagy adag lazaságot. Ne várd, hogy a buszod percre pontosan ér oda mondenhová, hogy egyáltalán legyen megbízható menetrend a neten, meg internetes jegyértékesítés, stb. Igen, van ezekre is oélda, csaj ha épp hasmarsra ébred a sofőr, lehet, hogy törlik a járatot pótlás helyett. Vagy csak megszűnt a járatod, mert csak.

Ezért ne pörögd túl a dolgot. Több forrásból győződj neg a jaratod létezéséről,de a legpontosabb infót úgyis helyben kapod majd. Ha kiderül, hogy nem úgy van az, ahogy el gondoltad, No stress. Elő a térképet és utazz el egy köztes településig, majd onnan úgyis találsz továbbutazási lehetőséget. Én ezzel a módszerrel bejártam Szerbiát,,Koszovót, Albániát, úgy igazàn nem faragtam rá sehol.

2018. aug. 23. 06:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer az értelmes válaszokat.
2018. aug. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!