Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy jutok el Dortmund-tól...

Hogy jutok el Dortmund-tól Hamm-ig?

Figyelt kérdés

Találtam a V0LÁNNÁL egy járatot, de az csak Dortmund, Hauptbanhof-ig visz el. Google útvonaltervező azt írja gyalog 6óra az út. Elszánt vagyok, de nincs valami helyi járat ami Hammba megy??

(Hamm, nem Hamburg - és sajnos a pénz számít, így repcsi kilőve :S)

2010. júl. 10. 08:55
 1/5 anonim válasza:
Ha Németországban utazol akkor inkább a www.bahn.de oldalon nézegess ;) Amit én találtam vonat Dortmundtól Hammig, az 9,50 €-ba kerül. Utazási idő: 22 perc
2010. júl. 11. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudok ennyire jól németül, nem értem az oldalt, és a google fordító sem fordít rendesen :(

Segítsetek!!

Valaki aki tud németül, megnézné nekem?

2010. júl. 19. 15:05
 3/5 anonim válasza:

-megnyitod a bahn.de-t

-Von Bahnhof/Haltestelle: ide beirod, hogy Dortmund Hbf (Hauptbahnhof= föpalyaudvar)

-Nach Bahnhof/Haltestelle: ide jön, hogy Hamm

-rakattintasz, hogy suchen (kereses)

-kiadja az eredmenyeket, früher (korabbi), später (kesöbbi)

-details für alle anzeigen= reszleteket mutat, itt megnezheted melyik peronra erkezik (Gleis=peron)

- ICE kivetelevel szerintem barmelyik vonat jo neked...az ICE azert nem jo, mert dragabb mint a többi...nagyon gyors vonat es csak ritkan all meg :)

- a jegyet meg tudod venni a palyaudvaron is az erintökepernyös automatabol..ha nem megy, biztosan talalsz vkit, aki segit...

Remelem tudtam segiteni.

2010. júl. 21. 09:42
 4/5 anonim válasza:
Vagy megirod, hogy mikor szeretnel utazni es kikeresem neked :)
2010. júl. 21. 09:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. júl. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!