Mit szoktatok kifelejteni a táskából, utazás előtt?
Figyelt kérdés
Nekem előzőleg sikerült egy fogkremet es egy fogkefet kifelejteni, szerencser ezt könnyen megoldottam, amikor viszont a hajvasalót felejtettem otthon akkor visszamentem xD majdnem lekestem a gepet, de megerte, sima hajjal jarhattam olaszorszag utcait2019. júl. 4. 14:08
1/11 anonim válasza:
Fogkefe, fogkrém, papucs, pizsama, napszemüveg, telefontöltő és füles a leggyakoribbak :D
2/11 A kérdező kommentje:
telefontöltő nelkül meglehetne halni kb xD
2019. júl. 4. 14:23
3/11 anonim válasza:
Nem véletlenül van is vagy 4 db és szerintem ez csak gyűlni fog.
Ja és kifelejtettem a konnektor átalakítót, amikből egész gyűjteményem van már 😅
4/11 A kérdező kommentje:
szerencse nekem meg sose keleltt, de jó hogy modnod
2019. júl. 4. 14:36
5/11 anonim válasza:
Csatlakozok a fogkefe táborhoz. Vagy otthon hagyom a reggeli készülődés közben vagy a reptéren ha pl ettem és utána fogat mosok. Lassan kollekcióm van külföldi fogkefékből :D ha valami könnyen pótolható (pl fülhallgató, kábelek) azon nem idegeskedek de egyszer a biztonsági kapunál vettem észre ahogy pakoltam ki a folyadékokat hogy a kis gyógyszeres táskám is otthon maradt, és receptre kapható gyógyszert kell szedjek
6/11 A kérdező kommentje:
húha, es addig akkor nem szedted? vagy inkabb nem szalltal fel? nalam a gyógyszerek az top fontossaguak, a papucs, törölköző-t felaldozom inkabb
2019. júl. 4. 15:39
7/11 anonim válasza:
A fogkefémet már többször otthon hagytam, volt, amikor a papucsomat is, volt, amikor a töltőmet.. Egyik se volt tragédia, fillérekből tudtam a helyszínen pótolni. A hajvasalón azért ledöbbentem, sose vinnék ilyesmit magammal nyaraláskor, talán ezért se volt soha feladott poggyászopm, még a 2-3 hetes utakart is megoldom egy túrazsákkal :D
8/11 anonim válasza:
Fogkefe, dezodor. Előbbi legrosszabb esetben mutatóujjal pótolható, legalábbis ha van fogkrém, de amúgy a legkisebb falusi boltban is kapható cikk. Utóbbi egy fokkal (de nem sokkal) nehezebb eset, de gyakori mosakodással szintèn pótolható.
Én amúgy az előre kiírt menetrendet, itinert szoktam otthon hagyni, aztán túrhatok ki mindent újra a netről.
9/11 anonim válasza:
Szerencsére fontosabb dolgokat még sosem hagytam otthon. Mivel sokat utazom, van utazós pipere készletem, ami megfelel a kézipoggyász előírásoknak is: kis flakonokban sampon, tusfürdő - ezeket töltögetem, fogkrém, ezen felül összecsukható uti fogkefe, fésű, manikűr készlet, sebtapasz, dezodor, krémek, stb. Bárhova utazok, ezt csak felkapom és semmi ilyen apróság nem marad otthon. Évente egyszer átnézem, felfrissítem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!