Londonba hogy kell közlekedni? Meg kell venni az osyter cardot? 5 napra mennénk, de a reptértől míg eljutunk a szállásig, több vonattal, villamossal/metróval/busszal kell mennünk.
Figyelt kérdés
Illetve az is necces,hogy a déli vagy északi járattal megyünk, vagy nem tudom, Nem vagyok képben. Valaki tud segíteni, hogy jutok el A-ból B-be?2019. jún. 30. 19:51
1/5 anonim válasza:
Attól tartok a kelleténék sokkal jobban túlkomplikáljátok a reptérről bejutást. Melyik reptérről akartok hová eljutni?
London belül a legegyszerűbb egy Paypass-os bankkártyát használni ha mindenkinek van, aki utazik. Ha nincs, akkor oyster kártyát érdemes kiváltani.
2/5 A kérdező kommentje:
Standsted reptér - Bush Road Hotel 65
2019. jún. 30. 21:22
3/5 anonim válasza:
Én az easybus.com-on vennék National Express buszra jegyet a Paddingtonig, onnan 7 metrómegálló a Goldhawk Road, onnan pedig gyalog nincs messze a szálloda.
4/5 anonim válasza:
Google maps nagyon effektív főleg Londonba mindig ezt használom és még nem tévedtem el. Töltsd le az alkalmazást.
5/5 anonim válasza:
stanted reptérről gyere be vonattal a belvárosba, liverpool street stationre. Stanted express az csak 45 perc. Ott venned kell oystert ami 5 font, és fel kell töltened pénzzel, 5 napra számolj simán egy 20-assal. vagy contactless bankkártya is jó. Nemtudom melyik ez a hotel, kéne a postcode is.
De ahogy írták én magam is google segítségével jönnék a legegyszerűbb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!