Hogyan a lehet olcsón közlekedni Európa fővárosaiban?
Aki sokat utazik vagy utazott, tudna pár tippet adni, hogy melyek a legolcsóbb közlekedési módok Pl Párizsban,Barcelonaban vagy akármelyik fővárosban?
Tömegközlekedési jarműveken kívül nincs valami kibúlyó pl olcsó taxikra,fuvarozó társaságokra? Ha valakinek van valami jo tippe meghallgatnám, köszi :)
Robogó bérlés gyors és kényelmes, könnyen lehet vele sok helyre eljutni. Ílyen szempontból olcsóbb, mint a tömegközi és kötetlenebb. Akkor ajánlatos, ha nem csak városban akarsz közlekedni, hanem külvárosi részeket is fel akarod keresni. Nagy a hatótávolsága és sokkal több időt tudsz vele spórolni, mint tömegközizéssel.
Páriszban én tömegközizni szoktam. Elég könnyen el lehet jutni egyik helyről a másikra.
a tömegközlekedés a legkézenfekvőbb, kombinálva a gyaloglással...
persze, lehet bérelni is robogót meg ilyesmit, na de ismered azt a várost, mint a tenyeredet? mert hát nem fogod fél kézzel a telódon nézni a navigációt, hogy merre kell menned...és akkor ott fogsz összevissza bolyongani...
én Berlinben sokszor használtam már a COUP nevű szolgáltatást, és rohadtul kellemetlen volt, hogy azt se tudom, merre vagyok konkrétan...előtte megnéztem persze, hova megyek, aránylag jól is tájékozódok, de azért az nem ugyanaz, hogy elsőre nekiindulsz. meg a percdíj miatt jóval gazdaságosabb, ha veszek egy napijegyet, és akkor megyek metróval, busszal, meg amivel akarok.
9-es amúgy képzeld el, nem a pénz a minden, sőt...van egy csomó olyan dolog, amit nem tudsz pénzen megvenni...elmehetsz egy étterembe, de minek, maradjunk párizsnál...szerinted Bpesten hány olyan étterem van, ami kifejezetten francia ételeket kínál? oda elmész, ugyanaz. árban is...:D
akkor ez most nem felvágás, hogy te nem Bpesti francia étteremben eszel, hanem Párizsig mentél? :D hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!