Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek gáz, ha nem...

Szerintetek gáz, ha nem külföldre megyünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert eléggé idegesít hogy mindenki jön és mondja, hogy én ide megyek nyaralni, én oda megyek nyaralni.. Közben én meg nem. Nem irígység meg semmi csak szimplán zavar. Persze az sem baj ha valaki külföldre megy csak nem kell mások orra alá dörgölni

2019. júl. 3. 01:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia!

Szerintem, ha elmész nyaralni az nem gáz. Mindenki oda menjen, amire igénye és lehetősége van, szerintem.

Amit nem tartok jónak, ha valaki hitelből megy el nyaralni, mondjuk egy egzotikus helyre.

2019. júl. 12. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es válaszoló. Én meg tudom érteni azokat az embereket is, akiknek ez a szívük vágya, és csak igy tudják megoldani. Mert ki mondja meg azt, hogy mi a jó? Nyilván mindenkinek más. Valaki utazni szeret, valaki bütykölni vagy bármi mást csinálni. Én például sokkal kevesebb értelmét latom, amikor az emberek karácsonykor mindenféle szar hitelbe belemennek, csak hogy ők vegyék meg a legújabb és legdrágább lókukit. Persze ez is szubjektív mint minden más.
2019. júl. 12. 23:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Most nem lesz gáz nyugi :D
2020. ápr. 21. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!