Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek gáz, ha nem...

Szerintetek gáz, ha nem külföldre megyünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert eléggé idegesít hogy mindenki jön és mondja, hogy én ide megyek nyaralni, én oda megyek nyaralni.. Közben én meg nem. Nem irígység meg semmi csak szimplán zavar. Persze az sem baj ha valaki külföldre megy csak nem kell mások orra alá dörgölni

2019. júl. 3. 01:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gaz.
2019. júl. 3. 02:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Idővel majd látni fogod, nem az a lényeg, hogy hová mész, hanem az, hogy kikkel, és az, hogy hogy érzitek magatokat ott, ahol vagytok. Sok helyen megfordultam itt is ott is, de mindíg az volt a legjobb, amikor a haverokkal átmentünk a Duna túl oldalára, a városunkkal szembe sátrazni me bulizni. Külföldön sose volt olyan jó, mint ott és velük.
2019. júl. 3. 02:59
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

En a szuleimmel soha nem mentem kulfoldre nyaralni.

25 voltam mikor eloszor mentem kulfoldre nyaralni

Nem gaz. Nem mindenkinek van tobb szazezer forintja nyaralasra.

2019. júl. 3. 04:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meg sehova nem megyek, sajnos sok nagy kiadásom volt tavasszal, nem jött össze a pénz. De a barátokkal sok itthoni programom lesz, élvezni fogom így is a nyarat. A lényeg nem az, hogy hová mész, hanem hogy hogy érzed magad.
2019. júl. 3. 08:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Mi mondjuk azért megyünk külföldre, mert a nyaralás nem egy elszeparált része az évnek, megyünk mindenfelé év közben is hétvégéken, így Magyarország és a szomszéd országok számos jó helyét meglátogatjuk, a nyaralást ezért arra lehet használni, hogy távolabbra menjünk, és arrafelé tegyük ugyanezt. A Bükkbe vagy a Balatonhoz bármikor leugrunk.

2019. júl. 3. 09:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem gáz. Magyarországon is nagyon sok szép hely és látnivaló van.
2019. júl. 3. 10:55
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Dehogynem irigység.. Ha te is oda utazhatnál, ahová csak akarsz, akkor egyből nem idegesítene, hogy mások hová mennek és az sem, hogy beszélgetnek róla.

Egyébként egyáltalán nem gáz belföldön nyaralni, először én is azt jártam be, mielőtt elkezdtem volna külföldre utazgatni.

2019. júl. 3. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Előfordulhat ha jól körülnézel, hogy a külföldi utazás ugyanannyi vagy kevesebbe kerül mint a belföldi.

Pl Anyum 25-30 ezerért megy Görögországba last minute buszos úttal összesen 10 napra. Mo-on se jönne ki olcsóbban.

Aki pedig jól meg tudja szervezni saját utazását, beszél angolul, szintén eljuthat sok külföldi helyre. Nem kell letagadni Mo-on.

Egyébként meg mindenki oda utazik, ahova kedve tartja és pénztárcája engedi.

2019. júl. 3. 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:
nem gaz de szemlatomast zavar teged. facebookozz kevesebbet, es keruld azokat akik hősködnek
2019. júl. 3. 23:37
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem gáz, de pl. Balaton sokkal drágább és szarabb mintha elmennél Horvátországba tengerpartra.
2019. júl. 6. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!