Júl.12. én Görögországba megyünk nyaralni Macedónián át. Csak személyim van. Elég? Valaki utazott már személyivel Macedónián át?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy elég a személyi, illetve a konz.oldalán is azt olvastam.. De félek,hogy probléma lesz belőle. Pénteken csináltatom az útlevelem, de kétlem, hogy kész lesz. Egyébként szerb személyim is van. Állítólag azzal is átléphető a Szerb-Macedón határ.2019. jún. 25. 10:20
11/12 A kérdező kommentje:
Igazán unalmas az életed. Le is írtam,miért írtam ki a kérdést! :) De te mégis itt minősíted magadat. Ahogy írtad,én ostoba...mindenki magából indul ki! Remélem,élesben nem vagy ennyire mogorva,gúnyos,mert a hasznodra biztosan nem fog vállni,az emberekkel való kapcsolatok teremtésénél sem :D Minden esetre köszi a válaszodat.Minden jót. Illetve az utolsó válaszolónak is köszi! :)
2019. jún. 25. 23:33
12/12 A kérdező kommentje:
nem fog javadra válni! :)
2019. jún. 25. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!